resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 1107
    takımımıza çok büyük katkısı olacak, kalitesini yukarılara çekecek, aynı zamanda türk pasaportu taşıyan yetenekli oyuncu.

    ayrıca;

    --- alıntı ---

    hamit altıntop transferi galatasaray için tıpkı geçen sezon selçuk inan transferinde olduğu gibi önemli ve aynı zamanda hayati bir transferdir. hamit, gerektiğinde bir joker gibi kullanılıp acil durumda ilk başvurabileceğiniz futbolcudur. hem karakterli hem tecrübeli hem yetenekli tüm bunların yanında lider kişilikli, adam gibi adamdır. galatasaray hamit'i alarak çok büyük bir iş başarmıştır.

    gelelim işin maddi boyutuna. hamit'e ödenecek olan yıllık ücreti eleştirip bu transfere çamur atmaya çalışanlar ya türkiye'deki birçok futbolcunun maaşını bilmiyor ya da kasıtlı olarak galatasaray'ı yıpratmaya çalışıyor. bana göre bu transfer, hamit ayarındaki bir futbolcu için avrupa standartlarına göre makul bir ücretle gerçekleşmiştir. geçen sezon selçuk inan'ın aldığı parayı konuşarak ve yazarak iş yaptığını zanneden bazı zatlar onun performansını yıl sonunda gördükten sonra acaba utanmamışlar mıdır? eğer ki bir sakatlık olmadığı takdirde bugün hamit'in parasını konuşan aynı zatlar sezon sonunda aynı sonla karşı karşıya kalacaklardır. yani sizin anlayacağınız hamit cebine giren paradan kat ve kat değerli olduğunu oynayacağı futbolla gösterecektir.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın