resim
Umut Bulut
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 446
    umut bulut trabzonspor'da çok çalışkan, sürekli boşa kaçan, yıkılmamaya çalışan, gol sayısına sık giren ancak bunların çoğunluğunu stres sebebiyle atamayan bir oyuncu olarak izledik.

    umut bulut sabırsız, ayrımcı taraftar profili gerçeğini bilerek oynamalı. taraftardan kaçan daima kaybeder. umut bulut sahaya çıktığı ilk maçta seyirciyle bütünleşmeli. coşkulu ancak sevgisi ile oyuncusunu boğan taraftardan kaçınmanın tek yolu o taraftara inancını göstermek.

    örneğin; gol kaçırdın, tamam aynen dik şekilde, inançla, çökmeden oyuna hızla dönen oyuncuyu taraftar ayırmakta ve sevmekte. başı eğik, rol yapan, yüzünü kapatan oyuncu tipi ise tiyatrocudur. bakın çok üzülüyorum diyen oyuncu tipine taraftar kıl olur. sen üzülürsen taraftar x 100 saç baş yolmakta.bakın çok üzülüyorum tavrına girme umut bulut. aynen savaşa devam etmelisin.

    ikinci kural ise gol sonrası yedek kulübesi filan değil taraftara koşman. aynen kale arkasındakilerle bütünleşebilmen, onlara dokunman çok önemli. sakın gol kaçırınca ses çıkaran taraftara koşmam deme, kaybedersin.

    hayat küçük detaylarda gizli.

    hoş geldin !

    edit; imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın