• 28
    saçmalık veya hastalık değildir. insan kendisini mutlu hissetiği kişilerle, ortamlarla her fırsatta birlikte olmaya çalışır. galatasaray benim için böyle bir olgudur.
    eğer yapacak daha önemli bir şey yoksa veya erteleyebileceğim bir şey söz konusu ise önceliğim her zaman galatasaraydır.

    konuyla ilgili vermem gereken örnekler;

    - eşimi ailesinden istemek ile ilgili planlar yapıldığında galatasaray maçının o hafta cuma günü olması nedeniyle cumartesi günü isteme gününü ayarladık. eğer cuma dışında alternatif olmasaydı o gün istemeye gidilir ve maç seyredilmezdi. erteleyebileceğim bir şeydi erteledim.

    - oğlumun doğumunun olduğu günün akşamı galatasaray - bordeaux maçı vardı. hastane seçiminde odasında televizyon olan hastane tercih sebebim oldu. maç açık kanaldaydı bu yüzden rahatlıkla seyredebilirdim.
    maç şifreli kanalda olsa hastanede onları bırakıp maç seyretmeye gitmezdim. her iki tarafı da mutlu edecek bir çözüm üretmeye çalıştım sadece.

    - beşiktaş - galatasaray derbisinin olduğu akşam evlenen arkadaşımın düğününe ilk giden kişi olmuştum. ama salonu bomboş görünce en azından maçın bir kısmını seyretmek için dışarıda maç seyredebileceğim mekan aradım. evet abarttım maçın tamamını seyrettim ve nikah törenini kaçırdım ama ben maçı seyretmemeyi göze almıştım, ortam izin vermedi.

    - bir akrabamın aracı ile eve galatasaray maçını seyretmeye gidiyoruz, giderken yolda küçük bir kaza yaptık.
    araçta hiç birşey yoktu, ancak bizim akraba kıllattı ve polisi beklemeye başladı. bende sinirlendim arabanın radyosundan maçı dinledim, olaya müdahil bile olmadım. araçta sorun olsa zaten ondan önce ben ortalığı ayağa kaldırırdım ama adamın malı değerliymiş arkadaş.

    ben hayatımdan mutluyum, insanlar beni böyle kabul ediyor.
    ama biliyorlar ki bana gerçekten ihtiyaçları olduğunda, galatasaray hepsinden sonra gelir!
App Store'dan indirin Google Play'den alın