resim
Sercan Sararer-Osuna
Takım:Hessen Kassel
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 58
    --- alıntı ---

    bir türlü taraftarlarının beklediği transfer atağını gerçekleştiremeyen galatasaray’ın taktik değiştirip, ağırlığı gurbetçilere verdiği öğrenildi.

    sarı-kırmızılı yöneticiler, a milli takım’ın sezon sonunda yaptığı hazırlık maçları sırasında yıldızı parlayan gurbetçi sercan sararer’i listenin ilk sırasına aldığı kaydedildi. fürth’te forma giyen 22 yaşındaki futbolcu, sağ ve sol kanatta görev yapıyor. takımının bundesliga’ya yükselmesinde 34 maçta attığı 9 gol ve 13 asistle büyük pay sahibi olan sercan sararer için yönetici abdurrahim albayrak ile antrenör ümit davala almanya’ya geçerek görüşmelere başladı..

    aslan’ın kadrosuna katmak istediği bir diğer gurbetçi, napoli’nin kadrosunda yer alan gökhan inler. isviçre milli takımı’nın formasını 57 kez giyip 4 gol atan 28 yaşındaki futbolcu için en büyük engel bonservis bedelinin yüksek olması. italyan kulübü, bu oyuncu için 15 milyon euro civarında bir bonservis bedeli belirlerken, idari menajer şükrü hanedan rakamı aşağı indirmek için italya’ya gitti..

    galatasaray’ın listesindeki üçüncü isim ise hamburg’da yıldızı parlayan gökhan töre... 20 yaşında olan ve a milli takımımız’da 10 kez görev alan gökhan’ın piyasa değeri 5 milyon euro civarında. albayrak ve davala, sercan sararer’in ardından gökhan töre için hamburg’un kapısını çalacak. ikili daha sonra werder bremen’li milli futbolcu mehmet ekici için de temaslarda bulunacak.

    --- alıntı ---

    kaynak: star
App Store'dan indirin Google Play'den alın