resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 1073
    gelişiyle galatasaray orta sahası an itibariyle türkiye'nin en güçlü orta sahası olacaktır. oyunu her iki yönüyle oynayabilen selçuk, melo ve hamit gibi adamlara sahip olmak her takıma nasip olmaz. kanatları orta saha gibi oynayan bir 4-4-2 için hem sağ bek hem sağ açık hem de göbek oyuncusu olarak alınabilecek en iyi adamdı. zira, bu özelliğinin türk olmasından kaynaklandığını söylemeye gerek yok.
    şimdi galatasaray bam dan sonra hamit-melo-selçuk-engin ile adeta zirve yapmıştır.

    bu saatten sonra fatih hocanın riske girerek taşları yerinden oynatacağını ve oturmuş bir düzeni bozacağını düşünmediğimden melo'nun kesinlikle kalacağına eminim.

    benim için en önemli özellikleri ise, oyun içinde inisiyatif alması, yüksek konsantrasyonu, gücünü ve fiziğini kullanması, hırsı, öldürücü sert şutları ve devamlılığıdır.
    alacağı ücretin yüksek olması tamamen yerli olmasından kaynaklıdır. sınır olduğu sürece , hele hele alacağınız adam milli takımda ya da en iyi 3-4 türk oyuncudan biriyse bu kaçınılmaz. kaç tane hamit var ki başka?
    umarım kariyerinde sürekli bir yükselişten sonra burayı biraz rölantide götürmez ve sahada terini akıtıp aldığı paranın hakkını verir...
App Store'dan indirin Google Play'den alın