resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 1014
    hesaplayan adam olarak kendisi real madrid'de kalırsa ara sıra oynar. bu oynamalar sezonda 5 maç civarında olur. oynamadığı için maç başı parası alamaz. garanti paradan vergiyi düştüğünde 1,5 milyon euro kalıyordur. sözleşmesi 2015'te bitiyor. yani takımında kalırsa yılda 1,5 milyon euro'dan 3 senede 4,5 milyon euro para kazanacak. sözleşmesi bittiğinde yaşı 33 olacak. 33 yaşında türkiye'ye gelirse gideceği takım 3 büyüklerden birisi olmaz. olursa yıllık alacağı para 1 milyon euro'yu geçmez. en fazla 2 senelik sözleşme imzalar. hepsini toplarsak 4,5+2= 6,5 milyon euro para kazanmış olur.

    bu sezon galatasaray'a gelip yıllık 2,5 milyon garanti para ve 20 bin euro maç başına imza atarsa yılda kazanacağı para 30 maç oynasa 3 milyon euro'yu geçiyor. 3 senelik sözleşme imzalasa toplam 9-10 milyon euro para kazanacak. vergileri düştüğümüzde en az 6 milyon kalır. 3 senenin hatrına 2 yıl daha sözleşmesi uzatılır ve senelik 1 milyon eurodan 2 milyon euro daha para kazanır. toplam 8 milyon para kazanmış olur. üstüne manevi değer kazanacak.

    sıkı pazarlık yapıp senelik 2,5 milyon eurodan 3+1 yıllık sözleşme imzalayabilir. bu şekilde kariyerinin sonuna kadar çok iyi para kazanır.

    ha bunları bir kenara atıp yıllık 4 milyon euro'dan 4 yıllık sözleşme imzalamak isterse ona istemeyeceğim sözler söyleyebilirim. iyisimi ben bunu hiç düşünmeyeyim.

    hesap ortada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın