• 5
    az önce şöyle bir entry'sini gördüm. keşke görmeseydim. pino için yazmış, 21 yaşında, antalya'da oturuyor :(

    ''terim'in dahiyane kanatsız 4-4-2 sisteminde(!) yer bulamaması oldukça normaldir. pino'dan yetenekli hücum oyuncusu bulunmayan galatasaray'da taraftarın beğenmediği topçu. ayhan ve mustafa ile oynadığı unutan balık hafızalılar hemen başlamış "kötü topçu yea" şenliklerine. olcan varken yiğit'i aldıran, 2,9m euroluk riera'ya olur diyen bir teknik adamın avusturya kampına almaması şaşırtmadı. culio çok dillenmese onu da almayacaktı.''

    hiçbir zaman bir yazarın hoşuma gitmeyen bir entry'si üzerine soluğu başlığında almadım. sevmiyorum da. ama bu başka. gerçekten başka bu.

    bunu yazan/yazabilen bir adamı, pino gibi bir herif üzerinden imparator'a sallayan bir adamı, tutan 10 müthiş transferden bahsetmeyip tutmayan 1'i gözümüzün içine sokmaya çalışan bir adamı, geçtikten sonra 10 hafta üst üste maç kazanmamızı sağlayan, şampiyon yapan bir sisteme, kanatsız 4-4-2'ye laf eden bir adamı ben moderatör olsam, 10 saniyeden fazla sözlükte tutmam.

    doğru mu? değil. ama yaparım. üstteki entiriyi yazabilen bir adama yaparım. elimde olsa sınır dışı da ederim. ederim yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın