resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 999
    taktiksel dizilişimize ve oyun anlayışımıza birebir uyması ve üstelik yabancı sınırlamasının olduğu bir ortamda kaliteli bir yerli oyuncu olarak önplana çıkması, olası transferinde yazılacak artılardır. şu anda medyada inanılmaz bir bilgi kirliliği mevcut: transfer dönemi başında bizzat kendisi real madrid'de kalmak istediğini ve bu kararını mourinho ile yaptığı görüşmeden sonra aldığını söylemişti. daha sonrasında yerli e yabancı basında adı yine transfer iddaalarında yer aldı. azıcık hafızamızı yoklarsak hamit'in schalke ile futbol hayatımıza girdiği 2003, 2004 yıllarından beri yerli basın tarafından milyon kere türkiye'deki kulüplere transfer edildiğini hatırlayacağız. gerek ara transfer, gerekse yaz transfer sezonlarında yıllardır galatasaray'a, fenerbahçe'ye geliyor bu adam. açıkçası artık hem basının, hem de bizlerin kafa rahatlığına erişmesi için bu adamın buralara gelmesini istiyorum, imzayı atacağı takım şikeciler olsa bile.

    medyada inanılmaz bir bilgi kirliliği var dedik; 1-2 hafta öncesine kadar anlaşma noktasında olan taraf bizdik, kendisi de galatasaray ile anlaştığını söylemiştl. fakat sonra bunun asılsız haber olduğunu öğrendik. o günden bu zamana kadar da, aziz yıldırım şike suçundan ceza alıp tahliye olana kadar, anlaşma için ufak pürüzler kaldığı söyleniyordu. binbir farklı senaryo yazıldı, hamit'in abartı sayılabilecek yıllık ücret istemesi, daha sonrasında fenerbahçe'nin transferde aktif olması ve transferi sonlandırmaya yakın olması. ortaya atılan ve teyit edilmemiş her haber sonrası da anlık tepkiler verildi: ''o kadar para etmez, sırf yerli olduğu için kendisini bulunmaz hint kumaşı sanıyor, yıllık 4 milyon istiyorsa gelmesin'' vs vs. fakat bunların hepsi farklı kafalardan çıkan temelsiz söylentilerdi; açıkçası artık hamit'in bir tarafı seçip bu bilgi kirliliğinin, hamit odaklı transfer iddialarının son bulmasını istiyorum.

    transferde mantıksızca davranıp kendince yanlış karar alması ihtimalinde söyleyeceğim tek şey olur; gözümüzde çok büyüttüğümüz bir oyuncu olması ve kariyerine, kendisine ihanet etmiş olduğu. o kendisine şike yaptığı tescillenmiş bir takıma gitmeyi yedirirse bize söyleyecek pek söz de düşmez aslında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın