• 7
    sol kanatta emre çolak sağ kanatta engin baytar, orta sahada felipe melo'suz, forvette milan baros ile şampiyonlar ligi mücadelesinde bir başarının gelmeyeceğini bilen realist taraftardır. artık vazgeçin şu '2000' yılında olanları, bizim o yıl elde ettiğimiz başarı 4 yılın sonunda gelen bir başarıydı ve o yılki kadro da muhteşem türk oyuncular vardı.

    fakat şu an ki kadroya baktığımızda alternatifsiz bir türk rotasyonu ve yabancı rotasyonu var. allah korusun semih kaya sakatlandı diyelim, e orda danny nounkeu'da oynatamayağımıza göre (yabancı kuralı) gökhan zan ile oynamak zorunda kalacağız. yada allah korusun selçuk inan sakatlansa alternatifi yok yani tabi selçuk inan gibi bir futbolcunun alternatifini bulamazsınız fakat ona yakın en azından yokluğunu hissettirmeyecek bir oyuncumuzda yok. yok diyorum çünkü şu an felipe melo bizim futbolcumuz değil eğer felipe melo ile de anlaşılmazsa ciddi bir kaosa sürükleniriz.

    son olarak bu düşüncede ki taraftarlar tabiki de berk ismail ünsal çıksa ve takır takır gollerini sıralasa o oyuncuyu dünyanın en iyi yabancı forvetlerine değişmez, aynı şekilde mertan caner öztürk çıkıp sağdan sağdan yardırsa şampiyonlar ligi'nde yine en çok o sevinir. fakat eğri oturup doğru konuşalım şu an ki kadromuz ile şampiyonlar ligi'nde başarılı olmamız mümkün mü ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın