resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 973
    bize gelmezse eğer; gelmemesinin en büyük nedeninin takımda lider olamayacak olmasıdır diye düşünüyorum. yıllarca schalke04, bayern münih'te oynadı ve iyi de oynadı. sonra real madrid'e gitti, orada pek oynayamasa da bulundu. öyle ya da böyle hamit'in egosu yükseldi.

    şimdi fenerbahçe'ye baktığımızda hamit'ten daha iyi oyunu yönlendirebilecek bir oyuncu yok. alex'in fenerbahçe'deki son sezonu, aykut kocaman ile de zaten bir türlü uyuşmadılar. aykut'un elinden gelse şimdi keser kadrodan.* yani hamit'in saha içinde lider olacağı kesin gibi. hele de orta sahada..

    bir de bize bakıyorum; selçuk inan... hamit çok iyi biliyor gelirse saha içi lider olamayacağını. oyunu yönlendiren selçuk olacak yine. bu kadar yıl dışarıda oynadıktan sonra bunu kabullenemeyebilir.

    sorunun para olmadığını düşünüyorum. fatih terim mutlaka ısrar ediyordur, eğer hamit mantıksız isteklerde bulunup usandırmamışsa tabi.. kendisinin galatasaraylı olduğunu ve bir söz verdiğini de biliyoruz..*

    valla gelirse selçuk hamlemiz kadar değerli olmayacak ama çok değerli olacağı kesin. bu taraftar yıllardır onu bekliyor. efsane bir kadro kuruyoruz ve eminim bu kadroyla avrupa'da yeniden en azından 2 kupa kaldıracağız. bu kadronun en değerli parçalarından biri olacak gelirse, liderlerinden olacak.

    real madrid'te kalıp kendisini kanıtlama gibi bir çabası varsa saygı duyarım; gelmesin. ama yok real'den ayrılıp, türkiye'de bizim dışımızda bir takıma giderse de kendisi bilir, kaybeden kendisi olur; net.
App Store'dan indirin Google Play'den alın