• 2
    kanat atkaya 'nin o muthis $ampiyonluk sonrasi yazdigi, defalarca okudugum yazi :

    (alinti: bu şampiyonluk, sadece ve sadece bu işe kalpten inanmış futbolcular, teknik kadro ve bülent tulun, fatih gökşen gibi 2 aslan yöneticinin dışında kimsenin çıkıp ta "hakkımızdı" diyemeyeceği bir şampiyonluktur, stop!

    dün geceki maç sayesinde iki işi bir arada yapamadığımı fark ettim; mesela bir maçı seyrederken diğer bir maçı dinleyemiyorum. ve ya tam tersi... kulaklıkla denizli'ye bağlanınca, sahada ne olup bittiğini çok fark edemedim, kusura bakmazsınız her halde; stop!

    kusura bakmayın

    yanılmıyorsam iliç bir tane attı, sabri attı ama henüz görmesem de yılın golü kesin denizli'den geldi; stop!

    aslında şu anda, canım yazı filan yazdırmak istemiyor; stop!

    bende insanım, ben de arkadaşlarımla kutlamalara katılmak istiyorum; stop!

    bu sebepten yazıyı kısa kesersem kusuruma bakmayın; stop!

    bu şampiyonluk yıllara bedel. kafa kağıdını eskitirken pek çok görkemli şampiyonluk, büyük zafer, enteresan günler gördüm, geçirdim. ama ben bu kadar heyecanlandığım bir gün, bu kadar sevindiğim bir şampiyonluk yaşamadım; stop! şampiyonluğa inancını dönem dönem kaybedenlerdendim. bu şampiyonluk benim gibi inanmayanlara kaba tabirle kapak olsun; stop!

    galatasaraylı futbolcular, bu kulübün tarihinde en hayırla ve en büyük sevgiyle anılacak takımın üyesi oldukları için kendileriyle bir kez daha gurur duyabilirler; stop!

    bu sadece onların hakkı; öptüm stop!)
App Store'dan indirin Google Play'den alın