resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 947
    hamit biz kaçırırsak; çok şey kaybetmiş oluruz.
    bizim takıma cuk diye oturur. harika bir sistem oyuncu olması ve bizim sistemimize her bölgede uyması onu en cazip kılan noktalar. oynadığında takıma kattıklarını geçtim, maç içinde bile joker olur neresi eksikse orayı doldurur. bir sağ koridor oluştururuz ki hem defansif olarak hemen olarak müthiş işler ortaya çıkar. eboe'nin performansını da artırır. bu çok net.

    eğer ki fener kaçırırsa; çok şey kaybetmezler. rotasyonda sıkıntı çekmiyorlar zaten. daha kaliteli bir kadro olacakları kesin. fakat şuanki fener hamitle öyle sandıkları gibi bir patlama yapamaz. bir sistem içinde oynamıyorlar. bir kaç oyuncunun ayağına bakıyorlar. (bana göre lugano'dan sonra) topla bile zor çıkıyorlarken bu adamın sadece bir yönünden yararlanırlar. defans.

    hal böyleyken; bizim bu adamı almamız elzemdir. rekabetten dolayı değil, ihtiyacımız var bu adama. yabancı bir oyuncu olsa versin parayı alsın enayi fener diyeceğim. ama bu adama gönlüm el vermiyor böyle demeye. her türlü gideri var.
    diğer yandan top oynamıyor. en son oynadığı zamanı babam hayal meyal hatırlıyor. yani ki ne durumda tam bilemiyoruz. disiplinin olduğu bir klupte olduğunu bildiğimizden, burdan sonrası maddiyata giriyor. ondan da biz anlamıyoruz. evet takım iç dengeler vik vik vik.

    bu bekleyiş çok yordu taraftarı. isyanım var ulen. her yerde bir başka haber, duyum. adamdan soğudum valla. ama bu almamız gerektiği gerçeğini değiştirmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın