resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 940
    şampiyonlar liginde oynayacak olmak bir çok oyuncunun transferinde kilit bir role sahiptir. örneğin stoch gibi, amrabat gibi oyuncular şampiyonlar liginde oynayacak takımları tercih ederek kariyerlerinde bir fırlama noktası elde etmek isterler. bunun dışında genç yaşta yıldızı parlayıp da sonradan gözden düşen anelka gibi yıldızlar da şampiyonlar liginde oynayacak takımları bu şekilde tercih eder. elbette ki her oyuncu ister şampiyonlar ligini ama bu neviden oyuncular için daha önemlidir bu platform.

    hamit'e bakınca sırasıyla schalke, bayern ve real madrid formaları giymiş kendisi. çıkabileceği en üst noktaya çıkmış. yaşını da göz önüne alınca, galatasaray veya başka bir kulüpte kendisini gösterse dahi son oynadığı iki kulüp ayarında bir takım ona bir daha teklif yapmayacak.

    kastım kendisinin alışılmış tabirle "doymuş" bir oyuncu olduğunu söylemek değil. bence transferine ihtiyaç da duyuyoruz. çok da isterim. ama hamit'in bizi tercih ederken ilk bakacağı şeyin şampiyonlar ligi olmayacağını düşünüyorum. hamit için gereken şey para bence. o da takım içi dengelere bağlı bir gelişme. bekleyip görmek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın