resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 938
    yaklaşık 1 hafta kadar önce sözlük yazarlarından numb ile sözlük hesabını 6 ay süreyle kapatmasına, üzerinden iddiaya girdiğimiz oyuncu. o fener'e gider dedi ben gitmez dedim. hala da diyorum.

    ha olur da şu aşamada gerçekten fener'i tercih ederse üzerime düşeni seve seve yaparım. zaten o zaman sadece bu konuda değil, futbola avrupa'da başlamış yahut kariyerlerinin önemli bölümünü avrupa'da geçirmiş türk futbolcular ile ilgili pek çok konuda haksız olduğumu anlayacağım. hatta hamit üzerinde daha da belirgindi düşüncelerim.

    parayı önemsemeyecek insan olmayacağı gibi futbolcu da olmaz. üstelik 3-5 kuruştan bahsetmiyoruz milyon eurolardan bahsediyoruz. yani bir oyuncunun kendisine yüksek fiyat belirlemesini ve dolayısıyla yüksek teklifleri değerlendirmeye almasını kesinlikle anlarım. ama...

    bir tarafta şampiyonlar ligi'nde gruplarda mücadele edecek, oturmuş bir kadrosu olan ve başında çok yakından tanıdığı* fatih terim'in bulunduğu takım yerine; geçen yıl şike nedeniyle şampiyonlar ligi'ne katılamamış, bu sezon da avrupa'ya gidip gitmeyeceği hala kesinlik kazanmayan, başkanı şike ve teşvikten hüküm giymiş, teknik direktörü aykut kocaman olan takıma gidiyorsa bu iş benim mantığımın sınırlarını aşar. kariyerine ve adına yakıştırabiliyorsa gitsin zaten. durduğu hata.
App Store'dan indirin Google Play'den alın