resim
Colin Kazım-Richards
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1968
    olayı bu noktalara biraz da kendisi getirdi. aslında taraftar+kendisi getirdi. iyi gidiyordu, çok iyi başlamıştı. formsuz bir sürecin ardından taraftarın gereksiz tepkilerine duygusal baktı. hakkı var mıydı? vardı. ama yapmaması lazımdı. ona çok güvenen hocasıyla kalıp savaşmaya devam etmeliydi. taraftarın aptallığına aptallıkla karşılık verdi ve bugün gelinen nokta ortada: aydın yılmaz'ın gittiği kampa kendisi gidemiyor.

    bundan acı bir şey var mı? bence yok.

    ben seni sevdim kazım. hala da seviyorum. bence iyi futbolcusun. hatta çok iyi futbolcusun. ama bu ülkedeki ortam da bu. kalıp savaşmaya devam edecektin. selçuk şahin senin 2 ayda çektiklerini 10 yıldır çekiyor. ama 10 yıldır da camiasında. öyle ya da böyle mücadelesini veriyor.

    ama hala tü kaka. yerine alınan ve kendisinden pek bi farkı olmayan mehmet topal efsane transfer, çok iyi transfer. ama selçuk şahin kazma.

    aydın yılmaz 5 yıldır yatar, sen 5 ayda 20 gol atıp, aydın'ın hayatı boyunca yapamayacağı şeyleri yaparsın ama ıslıklanan sen olursun. aydın da evlenir, çocuğu olur.

    amına kodumun memleketinde futbol bazen böyle kazım. sen küfürlerle gidersin. senin çeyreğin etmeyecek adam, kalır.

    helal et hakkını.
App Store'dan indirin Google Play'den alın