3 hafta önceki gaziantepspor maçında gördüğü sarı kart ile ligdeki 7. sarı kartını görmüştü, bir sarı kart daha görmesi durumunda cezalı duruma düşecek 3 haftadır. tabi öyle bir şey olmayacaktır muhtemelen. geçen seneki gibi.
1030
15 mayıs 2011 fenerbahçe ankaragücü maçı'nda attıkları iki golde de ankaragücü tribünlerine doğru gidip o.çocukları şeklinde bağırmış babadan oğula nesil...
1031
az önce trt1 canlı yayınında şöyle bir cümle kurdu yanlış duymadıysam: "türkiye'nin artık avrupa kupalarında başarılı olacak bir takıma ihtiyacı var, bunu da tek yapabilecek takım fenerbahçe"
boktan geçen geceme neşe katmıştır kendisi..
1032
sivas macında alex'in attıgı frikik golu oncesinde sol ayagını rakibine taktırıp koca gotunun uzerine kendisini atan ve faul alan adamdır. bunu yıllardır yapıyor, herkes de yıllardır yiyor. ayrıca bir insan aynı anda ne kadar gerizekalı ve antipatik olabilir sorusunun mukemmel cevabıdır.
1033
"fenerbahçe türkiye'nin en büyük takımı, avrupadan kupa getirmemiz lazım diğer takım gibi"
mantık hatalarını arayıp bulun hadi bakalım.
1034
organ bağışında beynini bırakmış.
1035
emre'nin "hakkimizla sampiyon olduk" demesinin,bir hayat kadininin "namusumla para kazaniyorum" demesinden farkı yoktur.
her röportajında araya bir fener türkiye'nin en büyüğü en iyisini sıkıştırmayı ihmal etmeyen adam. anladık conki bir şeyleri ispat çabasındasın da bu kadar da kompleks bünyeye zarar. "diğer takım" da ne ahahah. geç bu ayakları emre çoluk çocuk sahibi adamsın büyümenin zamanı geldi de geçmiyor mu sence de?!
1038
kendisinin evinin duvarında ''bugün kendinden nefret ettirmek için ne yaptın'' yazdığını düşündüğüm fenerbahçeye yakışan futbolcu
1039
bir insan bu kadar galatasaraylı olup, nasıl bu kadar fenerli oluyorun kelime karşılığıdır kendisi.
çok büyük galatasaray'lıdır kendisi, küçükken odasında metin oktay'ın, george hagi'nin posterlerini biriktiren, sarı kırmızı forma koleksiyonu olan, florya'ya idmanlara trenle gidip gelirken fenerbahçe'ye sinkaflı besteler yapan, gece gündüz ayırt etmeden galatasaray aşkıyla yanıp tutuşmuş, hagi'den aldığı kremponları hala saklayan, fener forması giyinmiş ama içinde hala ve hala galatasaray'ı barındıran şahsiyet. erkekse çıksın yüzüme bunlar yalan ben fenerbahçe'liyim desin, kanıtlamazsam yüzüme işesin.
1042
galatasaraylılığı kendine ağır geliyor. o yüzden böyle dışarı sümkürürerek ağlıyor. vicdanı onu hayatı boyunca affeder mi? zor.
1043
cüce boyundan büyük laflar eden antipatik adam.
1044
diğer takım ile avrupa'dan kupa getirirken ağlaya ağlaya yosun tutmuş şahıstır. ilk günden beri eminim bu adam %100 galatasaraylı. ama orada kalmak için türlü oyunlar yapıyor.
1045
her sezon 5 ila 10 kırmızı kartla tamamlayacağı sezonu hiç kırmızı kart görmeden bitirebilme yeteneğine sahip ender kişiliklerdendir kendileri.
bireyin bilinçdışından gelen rahatsız edici dürtülerini, sanki onlar dışarıdan geliyorlarmış, başkaları tarafından kendisine yöneltiyorlarmış gibi algılayarak bu dürtülerin baskısından kurtulma çabasına yansıtma denir. yansıtma, yani bireyin kendisinde varolan görmek istemediği özellikleri başkasına yüklemesi önemli ve ilkel bir savunma mekanizmasıdır.
leeds maçında kırmızıyı görünce ağlayan, 17 mayıs belgeselinde "kırmızıyı haketmedim" diye zırlayan şahsiyet. diğer takım he mi? gitte uefa madalyana bir daha bak, sandıktan bir daha çıkar. onu hatırlamak için tek şansın o çünkü.
1049
"o diğer takım" ile başlayıp "biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip" ile devam eden cümlelerim var bu zata. insan geçmişini inkar etmicek aga. hele para için, 2 dakikalık sevinç için onurunu, gururunu.... galatasaray taraftarlarının sana 'neye bakar gibi baktıklarını' sen tahmin et.