şarkı vardı o geldi aklıma 14 ağustos 2010 sivasspor galatasaray maçında, gönlüm hep seni arıyor, neredesin sen.
1955
1 eylül'ün gelmesini bekliyorum elim böğrümde, transfer sezonu bittiğinde kaldığına sevineceğim inşallah. bakalım hayırlısı.
1956
puzzle'ın (u: pazır (:) eksik parçası.
1957
tam bir takım oyuncusudur. takıma bir türlü monte edilemedi yalnız. sürekli değişen taktik, farklı mevkilerde oynatılması, sürekli çok büyük dribblingler ve çalımlar beklenmesi işini iyi yapmasını engellemiş ve taraftardan soğutmuştur. halbuki kendisi dünya üzerindeki en iyi pasör oyunculardandır ve oyun zekası da küçümsenemeyecek düzeydedir.
1958
zekası attığı pasın uzunluğu ile doğru orantılıdır. adam 40 metre ayağa havadan pas atıyor.
1959
gelirse ekime gelmezse malum organıma kadardır artık benim için.eşşegin amına su kaçmamış kovayla su dökülmüştür artık.adam kalacakmı gidecekmi diyoruz.sakatmı düzeldimi diyoruz.lan lig başladı hala belirsiz kimin kalıp kimin gidecegi.bu adamın menajeri yokmu arkadaşım.hakkında demeç veren birisi yokmu?
1960
kendisini pek beğenmeyenlerdenim bende. en ofsayt entrylerim arasında kendisiyle ilgili 4 adet yazım bulunmaktadır. kendisine teklif varsa satılması taraftarıyım ancak teklif yoksada zamanında jardel'de yaptığımız gibi birilerine kakalamaya çalışmaktan vazgeçilmelidir. galatasaray'a o kadar yararlı olmasa da şimdiye kadar, o kadarda kötü futbolcu değildir. biraz ayıp oluyor anlayacağınız bu tavırlar kendisinin yeteneğine.
aldığı yıllık ücretin çokluğu göze batıyormuş bu arada. e bu adamla bu kontrat imzalanırken 2012 kriterleri yok muydu? kendisinin kazandığı parayı rakiplerimizde kazanan 3'er tane futbolcu varken galatasaray'ın 2 sezondur bordrodan düştüğü maaşlar sonrası maaşını ödemekte zorlanması bana biraz ilginç ve asılsız geliyor açıkçası.
bu arada kendisine yıllık 3,5 milyon euro veren yönetim gökhan zan'a 2 milyon euro vermektedir yanlış hatırlamıyorsam.
1961
karpaty maçında ilk 18'e alınıp alınmayacağını merak ettiğim oyuncu. şöyle yavaştan girmeye başlasa artık takıma diyorum.
1962
özgür buzbaş'a göre büyük olasılıkla takımda kalacak olan oyuncumuzdur. şiddetle ihtiyacımız var zaten kendisine, kalması çok iyi olur.
1963
bir iki hafta daha oynamamasını, ardından oynayacağı ilk maçta elano'lu galatasaray ve elano'suz galatasaray arasındaki farkı cümle aleme göstermesi için istediğim futbolcudur, gerçek futbolcudur.
1964
gelse de takımdaki kalite yükselse artık dediğimdir.
1965
doğrusu geçen sezon* uyum sorunu yaşadığını ve oyunun içinde pozisyonunun gerektirdiği sorumluluğu almadığını düşünüyordum. ama 14 ağustos 2010 sivasspor galatasaray maçında takım o kadar savruk ve futbolcular birbirinden o kadar habersizdi ki en uyumsuz haliyle bile orta sahanın oksijeni olacaktır. keza o olmazsa yeni sezon* takım nefes almakta bir hayli zorlanacak. sakatlığını atlatıp iyi bir form düzeyine ulaşırsa orta sahadaki sıkıntı önemli ölçüde azalacaktır.
yönetimin bence satamayacağı oyuncudur. öncelikle sakatlıktan yeni çıkmış bir adamı alacak kadar kimse deli değildir. elanoyu alcak takımlar zaten başka bir elano bulur. ikinci neden rijkaardın geçen sezonun sonlarında ancak elanoyu kullanmak istediği ve verim alabildiği yerde oynatmaya başlamıştır ki takımdan göndermek isteyeceğini sanmıyorum. üç ve en önemlisi eğer elanoyu takas etmek istedikleri oyuncular medyada çıkan isimlerse brezilya milli takımının değişilmeyen (o çok beğenilen ronaldinho kadroya giremezken) oyuncusunu verip bir alt modelini almak ne iş. üstelik adam gerçekten bir profesyonel. yani takımla sorunum var vay efendim ben gitcem gari diyen bir oyuncu da değil. her halükarda takımda kalması faydalı olacaktır zira adam sadece işini yapıyor ne ağız dalaşına giriyor ne kalkıp milletin arkasından atıp tutuyor. o yüzdendir ki yönetim elanoyu satamayacak ya da satmayacak ve elano en az yarım sezon daha parçalıyı giymeye devam edecektir.
1972
elden cikarmak icin en son hamlenin de bugunlerde yapilmakta oldugu brezilyali oyuncu. ledesma dosyasi yeniden acilirken pazarlik masasinda elano blumer takas konusu edilmekte ve eger bu gerceklesmezse, sakatligi duzeldikten sonra kendisini merkezi sag orta sahamiz olarak gormeye devam edecegiz.
1973
transfer sezonu kapanana kadar papatya falının başöznesi olmaya devam edecek futbolcumuz..
artık kalacaksa da gidecekse de rahat bırakılası insan.
artık öyle bir noktaya getirdi ki beni elano ile ilgili haberler, kalsa da satılsa da rahatlayıp ohh diyeceğim.
1975
kalacaksa sadece ledesma ya da jenas tipi bir oyuncu gelse yeter. bu durumda kağıt üstünde çok iyi bir orta sahamız oluyor. şayet elano bu tantanadan sonra takıma verimli olabilirse pratikte de çok iyi bir ortasahamız olur.