• 6301
    bir süredir çevremdeki insanlara anlatmaya çalışıyorum. gösterdikleri sükunet, bilgelikten ve tecrübeden değil korkaklıktan ve biat etmekten geliyor. çünkü öyle olmasaydı galatasaray'ın hakları yendindiğinde çıkıp aslanlar gibi haklarımızı savunurlardı. dünkü göstermelik açıklamaları metin öztürk'ün yapması bile ne derece korkak bir yönetim olduğunun göstergesi. metin öztürk'ün açıklama yapacağı haberi düştüğünde açıklama dozajının sert olacağını düşünen bir kişi var mıydı? okan buruk bu yetersiz yönetimle de mücadele etmek zorunda kalıyor. tıpkı zamanında fatih terim'in yaptığı gibi. hadi terim zor bir kişilikti, dilinin ayarı kaçıyordu, kendi hatalarından doğan bir bagajı vardı. peki okan hoca'yı siz neden yalnız bırakıyorsunuz? oyuncularınızı, taraftarınızı neden bu şeytani oluşumla baş başa bırakıyorsunuz? galatasaray yönetimi galatasaray'ın ayağına basıldığında en sert ve kararlı bir biçimde ortalığı yıkmayacaksa o görevi niye sürdürüyor?
  • 6304
    pilot olmayacak şekilde tarif edilmesi güç yönetim.

    1 aralık 2025 fenerbahçe galatasaray maçı türk futbol tarihinin en utanç verici maçıdır. kör göze parmak sokar gibi yapılan tetikçi atamasına göz yuman daö yönetimi maç boyunca takımın emeklerinin üzerine pislenmesinden rahatsız görünmüyor. biz rahatsızız! 1 aralık'ı 2 aralık'a bağlayan gece kimbilir kaç galatasaraylı sinirden uyku uyuyamadı.

    dursun özbek ve etrafındakilerin ne tür çıkar ilişkileri içinde olduğunu bilmiyorum, bilmek istemiyorum. tek bildiğim dün akşam fenerbahçe gibi yasin kol gibi dursun aydın özbek yönetimi de galatasaray'ı yaka paça dövmüş ve galibiyetini gasp etmiştir. onlar da bu suç örgütünün bir parçası, başka hiçbir şey değiller.
  • 6305
    yumuşak başlı olup uysal da koyun olan yönetim. ben itiraz eden, hakkını savunan ve onun için oyunu kuralı gibi oynayacak yönetim istiyorum. 1 aralık 2025 fenerbahçe galatasaray maçında kolsuz herif okan hocaya sarı kart vermeye kulübeye geldiğinde okan hocanın halini hepimiz gördük. buna itiraz etsem beni oyundan atacak, atmak için kolluyor diye durdu bakındı.ve sonunda tepkisiz kaldı. yazık size.
  • 6309
    istedikleri kadar sponsor bulmalarıyla övünsünler (bu arada o sponsorları okan hoca olmasa ve başarı gelmese yine bulamayacaklar) dün itibariyle bu yönetimin gitmesi farz olmuştur. haluk yürekli 1 aydır bu maça yasin kol'u hazırlıyorlar önlem alın diye bas bas bağırmasına rağmen hiçbir aksiyon almamaları malumun ilanını kabul etmektir. arda kardeşlerle birer hafta arayla aynı hatayı yapmasına rağmen birinin düdüğünü astırıp birini ülkenin en önemli maçına vermek size sinek muamelesi yapmaktır. kazımcanın açılan kaşından akan kanından utanın korkuyorsanızda o koltukları bir dakika bile meşgul etmeyin. biz futbolun abisiyiz demekle olmuyor hadi görelim abiliğinizi
  • 6311
    1 aralık 2025 fenerbahçe galatasaray maçı için tff'ye sözde çıkarma yapacaklarmış. bardağı taşıran nokta ise skriniar - sara pozisyonuymuş.

    işte tam bir işbilmezlik hareketi. ikinci yarı komple, kalın kalın doğrandık. ama "düz faullere itiraz etmeyelim" diye bunları görmezden gelecekler. 1 tane düz faul görmezden gelinir, 2 tane gelinir ama 22 tane olursa kusura bakmayın orada art niyet vardır. bir "kırmızı kart atlandı" pozisyonuna indirgeyemezsiniz bu maçtaki hakem hatalarını.
  • 6312
    zaten silik ve etki gücü düşük bir yönetimdi ancak bu kadar sessizlik bana yükseklerden kendilerine ciddi uyarılar yapıldığı düşüncesini doğuruyor.

    öncelikle yabancı hakem konusunda ağızlarını açamamalarının sebebi, bu konusunun siyasetin üst katmanlarınca uygun bulunmaması ve yönetime de bu konuda telkinde bulunulması olabilir. "bu konuyu açmayın, bu istenmiyor, olmayacak, siz de kamuoyunda bu konuyu göndeme getirmeyin" denilmiş olma ihtimali yüksek.

    eğer öyleyse, bu durumun bizim yönetime, maçların içerideki düzgün hakemlerce, doğru dürüst yönettirilmesi konusunda baskı yapmak için pazarlık gücü sağlaması beklenir. bu durumda da yönetimin; "bakın biz yabancı hakem konusunda sustuk ama bu yapılanları da kabul etmiyoruz, maçlarımıza fifa kokartlı, işinin ehli hakemler atansın ve maçlar adil yönetilsin" deme hakkı verir. bunu bile diyemiyorlarsa ya çok çapsızlar ve ticari çıkarlarını galatsaray'ın çıkarlarından üstün tutuyorlar, ya da fenerin bu sene ciddi şekilde siyasi bir desteği var demektir. her ikisi de mümkün, zira alı koç sonrası fenere bir şampiyonluk hediye ederek, koç ailesiyle hesaplaşmak isteniyor olabilir. bu nedenle de tff başkanına "sen rahat rahat takıl, fenerin önünü aç, kimse sana dokunmayacak" denilmiş gibi görünüyor.

    her sene olduğu gibi bu sene de saha dışını saha içi kadar dert etmemiz gerekiyor. bunu da kifayetsiz dursun aydın özbek yönetimi yapamayacağı için bazı "ağır" topların galatasaray lehine devreye girmesine, içimden hiç gelmese de ses etmem. rakiplerin bu kadar kirli olduğu bir ortamda maalesef hem beyaz kalıp hem de başarılı olamayız. yeri geldiğinde gereken raconu kesmek icap ediyor artık.
  • 6313
    daha önce de söyledim: aciz ve zavallılar topluluğu. kerem için izin verirken, rakibe yalakalıkta mikrofon kovalıyorlardı. şimdi saddam gibi saklanıyorlar. bu reziller utanmadan federasyona güvendiklerini söylediler. tek yaptıkları transfer dönemi fotoğraf çektirmek. başka da bir işe yaradıkları yok bu rezillerin. galatasaray'ın haklarını savunacak güç ve dirayet onlarda yok maalesef. samsunspor başkanı kadar bile olamazlar. içlerinde bir cesur erden timur vardı. onu da kıskandıkları için yediler.
  • 6316
    gerçekten utanıyorum. böyle büyük potansiyeli olan, en çok taraftara sahip olan, en başarılı takımın bu kadar aciz yönetime sahip olması bana inanılmaz geliyor. derbinin tarihi belli, hangi hakemi istemediğin ve hangi hakemin verileceği bile belli. tek yapman gereken buna önlem alman. bunu yapamyıp sahada aslanlar gibi mücadele eden takımını koruyamıyorsun.
  • 6321
    dünkü maçın tek sorumlusu. yasin kol dahil farklı farklı başlıklara üşmeye gerek yok. rakibin sezon başından beri oynadığı her maçta majör hatalarla kollanmış, neredeyse oynadığı her maçta ya rakip kırmızı görmüş, ya rakibin golü, penaltısı verilmemiş ya da bunlara bedava penaltı verilmiş.

    ama sen sezon başından beri susuyorsun ve yetmezmiş gibi bildiğin seni her maç alenen doğrayan hakemi bu maça atıyorlar yine ses çıkartmıyorsun.

    şu anda en yakın rakibine 10 puan fark atmış ve avrupa'ya odaklanmış bir galatasaray yerine ligde sıkıntısıya girmiş, avrupa'da sıkıntıya girmiş bir galatasaray varsa baş ve tek sorumlusu dursun özbek yönetimidir.

    sağı solu satıp geçici baharlar yaşatıyorlar ancak bu film bana çok tanıdık geliyor, muhtemelen herkese de öyledir. bu filmin sonu hiç iyi değil.

    yahu rakibin istediği zaman, kendi istediği yabancı hakemi maça atadı ya geçen sezon.

    mhk, tff, spor yorumcu ve yazar camiası, yayıncı kuruluş nereden baksak galatasaray'a bu kadar rahat saldırılabildiği, hakkının alenen çalındığı ve herkesin galatasaray'a yaptığının yanına kaldığı bir dönemi ben hatırlamıyorum.

    erden timurlu sezon ve diğer sezonlarda okan hoca gemiyi bir şekilde limana yaklaştırıp takımı şampiyon yapmasa o koltukta 6 ay bile kalamazlardı.

    ama artık şampiyon olsak bile bu yönetim gitmeli. pskolojimizi bozdular be arkadaş.

    bu yasin kol'a düdük astırır ve taraflı yayıncı kuruluşa haddini bildirebilirse düşüncelerim bir parça değişebilir.

    (bkz: 1 aralık 2025 fenerbahçe galatasaray maçı)
  • 6322
    dışardaki engelleri, rakipleri, tff'yi, hakemleri, satılık medyayı...vs. hepsini anlarım da, siz nasıl bir kösteksiniz bu camiaya, bunu anlamak çok zor inan ki..
    kardeşim takımın çatır çatır doğranıyor, 2 pas yapmana izin verilmiyor, oyuncunun biri az kalsın kör olma noktasına geliyor, oyuncularının bileklerine darbeler geliyor, kartları geçtim, faul bile verilmiyor, rakibe elin değdiğinde fauller uydurulup oyun bir şekilde sahamıza yıkılıyor, maçı hadi vasıfsız ifadesini geçtim, fifa kokartı bile olmayan torpilli liyakatsiz bir adam yönetiyor..... yani çıkıp bir aksiyon almanız için daha ne olabilirdi bilmiyorum...
    her tokat atana diğer yanağınızı uzatmakla geçmez bu sezon,
    bu takım dışarıdaki düşmanlarına karşı değil, size rağmen şampiyon oluyor, bunu iyi bilin...
    (bkz: 1 aralık 2025 fenerbahçe galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın