• 4
    orta sahasına aanholt ve alpaslan'ı koyduğu takım kısa pasla başlayamaz hoca bunu umarım anlarsın. takım hakkında hiçbir fikrin yok senin suçun değil, kadro suçun değil. ama şunu maç içinde anlayamazsan senin suçun.

    edit: bunu yazdım, ikinci yarı hala aynı hikaye ve gol yedik bu yüzden. bunu göremeyen adamın hocalıgından şüphe ederim. takım iyi oynamaz ama bunu göremeyen futbol bilmiyordur.

    (bkz: 20 ocak 2022 galatasaray kasımpaşa maçı)
  • 6
    sevgili torrent.

    senden ricam lütfen uzun vadeli planları, oynatmak istediğin oyun stilini vs. rafa kaldır.
    lütfen uzun vadeli planları da unut.

    şu anda tek yapman gereken;
    1. kısa vadede galatasaray futbol takımının kondisyonunu nasıl arttırabileceğine odaklan ve biraz olsun takım ayakta kalacak kadar da olsa bunu yap.

    2. kaleye otobüsü çek. yalnızca gol yememeye odaklanıp, kontra ataklarla galibiyet arayan bir takım oyunu oynat.
    gerekirse maçların çoğu 0-0 bitsin. yeter ki puan alalım.

    bazı maçlarda şans da yanımızda olursa, kontra ataklardan bulacağımız gollerle galibiyetler alabiliriz.

    bu sayede küme düşmeyiz.

    önce ligde kalalım!

    sonrasında ise, yeni sezon öncesi, transfer mi yaparsın, taktiksel sistem üzerine mi çalışırsın artık orası senin bileceğin iş.

    ama lütfen, şimdi bunların sırası değil, gerçekten değil.

    lütfen, kaleye otobüsü çek!
  • 7
    guardiola'nın yardımcısı olmak mı daha havalı yoksa kaburaltı bir teknik direktör olmak mı? guardiola'nın yardımcısı olmak çok daha havalı bence.

    zorlamadan git hocam, yoksa bizi küme düşüreceksin. sete oturunca net pozisyon vermeyen takım, duran top savunmasında sıkıntı yaşamayan takım 2 haftada delik deşik oldu. terim'in şanssızlığı biraz üzerinde olsa 2 maçta da 10 dkda 2-0 a düşerdin. sonra ayıkla princin taşını.

    suç sende değil, brezilya'daki performansına rağmen seni alanda. bir de sakın bu takımı ben kurmadım deme. gelmeseydin. şu takımı 2 ay izleyip de gelmen ayrı bir sıkıntı zaten.
  • 8
    hocam allah aşkına antremanlarda sen yokmuydun, hem pas yapabilen bir takım istiyorsun hem pas yapamayan alparslanı pva ile çift önlibero deniyorsun. hem de kendi sahandaki bir maçta hoca böyle korkak olma futbol basit bir oyun ne kadar iyi hücum edersen top kalenden o kadar uzak kalır. kale zaten allaha emanet kendi sahanda ne kadar hücum oyuncun varsa al oyuna boşver taktiği falan kendi sahandaki maçta taktik deneme rezil olursun.
  • 13
    hocam naif adamsın itiraz ettiğini hiç görmedim. akdeniz ülkesinin muhalif halkına mensupsun ama hiç eylemciliğin yok. dolayısıyla kendini üzme germe. çünkü bu yönetimin artık vakti yok. gelen de sana şans tanımayacak çok belli.

    zaten arda oynadıkça üç beş haftaya evlatçıda derler sana. kaç kurtar kendini düştüğün bu kurtlar sofrasından. tarafı savaşta yönetimle baş başa bırak. ekstra cephelere gerek yok. üç hafta ileri geri ama nihai son değişmeyecek. olan sana olmasın. güzel hatırlarız elbet seni de.
  • 14
    sayın teknik direktörümüz...

    20 ocak 2022 galatasaray kasımpaşa maçı sonrası basın toplantısında göreve geldiğinden beri oyunumuzun geliştiğini söylemişsin.

    takımda iyi olan ne varsa iki haftada kül ettin sayın torrent. ne anlatıyorsun sen? bu takım dakika başı pozisyon mu veriyordu? savunmanın içine etmişsin, hücumda da gelişen bir şey yok. tam olarak gelişimden kastın nedir? florya'da kitap falan mı okumaya başladınız ne demek geliştik? bu gelişmiş halimizse biz niye görmüyoruz?

    fatih terim yerinde başka biri olsa çoktan kovmuştuk, o kadar kötü sonuçlar aldık bu sezon. fakat bu takım böyle oynamıyordu torrent bey. velodrome'dan roma'dan gol yemeden çıkacak kadar savunma yapıyordu, duran top savunuyordu, marsilya'ya 4 atacak bir o kadar da kaçıracak kadar geçiş hücumu yapıyordu, ligde de bu kadar rezil halde değildi sonuç alamıyordu o ayrı biz bu yüzden yolladık fatih terim'i. e sen geldin artık hiçbir şey yapamıyoruz bunu ne yapacağız?

    trabzon maçına en geç kayseri maçına kadar bu takımı toparlayamazsan, bavulunu toparlarsın haberin olsun.
  • 15
    sayın domenec torrent,

    şu an en büyük en acımasızca eleştirileri kimden alıyorsun biliyor musun?

    bu takım “genç”, bu tür şeyler olur deyip kötü oyunu aylarca savunanlardan..

    bu takım tam kadroyken takımın daha eksikleri var ve giderilmesi lazım deyip kötü oyunu aylarca savunanlardan…

    takım ligde kötü gittikçe hoca avrupa’ya konsantre olmuş diyenlerden…

    takım ligde daha da kötü gittikçe hoca türkiye kupasını bırakmaz deyip durumu normalleştirmeye çalışanlardan…

    takım ikinci ligin son sırasındaki takımın yedek kadrosuna elenince de 3 yıllık planlama var, (planlama için gerekli en büyük gelir avrupa kupalarından gelmiyormuş gibi) gerekiyorsa bu sene avrupa’da olmayalım diyenlerden…

    halil’in bu sezon tek forvet olarak oynadığı maçların hiçbirinde takım verimli olamaz ve pozisyona dahi giremezken şimdi eldeki tek forvet olduğu için oynatılmaya mecburken takım eskiden pozisyona giriyordu şimdi o bile yok diyenlerden..

    şimdi sen geleli 10 gün bile olmamış, aylardır kötü oynamasına rağmen savundukları takımdan muslera, taylan, berkan, feghouli, diagne ve mostafa eksik, kadro tamamen önceki teknik direktörün aldığı futbolculardan kurulu ama acımasızca seni eleştirebiliyorlar.

    çünkü sen bu takımın başında durdukça dertleri galatasaray olmadığı için arkanda olmayacaklar.

    ben takımın iyiliğini düşünen bir taraftar olarak, benim için şu an ne iyisin, ne kötüsün. çünkü bunun için yeterli zaman olmadı. üstelik çok sıkışık bir takvimin içine düştün. benim için tek kriter var; galatasaray’ın başarılı olması. umarım yakın zamanda bunu başarabileceğine dair bir umut verebilirsin.
  • 16
    hocam merhabalar,

    gelişinde fatih hoca’nın gidişini hatalı bulsamda ses çıkarmadım. sana 4 maç hakkı tanıdım. üstelik bu 4 maçta da üç puan değil oyun anlamında heyecan istedim senden. kademe kademe olacak dedim. ilk üç maç yedi gündeydi yazık oğlum adama taktik çalışamadı ki dedim. alanya maçını gör bak ispanyol taktik deha en az 3-5 set hücumu görürüz sonuç olmasa da dedim…

    dedim ya bugün sahi bize ne izleyin hocam? ortaya yığılmış kaleci dahil 8 adam, uzun oynanan topu kalçayla indirmeye çalışan babel ve sağdan sola nasıl koşu yapacağına emin olmayan emre ve kerem…

    anlaşılan ya sen bizi anlayamadın, ya da biz seni anlayamıyoruz. ama biz ki bizi en çok güldüren insanları öyle ya da böyle uğurlamış insanlarız, sanıyor musun ki senin pas oyunu nazını çekeceğiz?

    demem o ki, ister tehdit olarak algıla, ister ultimatom, ister dost tavsiyesi; bilesin ki bu pas temelli oyununuzun ne galatasaray’da ne de bizim benzerimiz kadrolarda işi yok. pas oyunu lüks oyundur hocam. oyuna uygun adam ister… olmazsa ne mi olur; ayrılık da sevdaya dahildir der el sallarız arkandan.
  • 17
    amacınız ne cidden anlamıyorum.

    cicaldau ve morutan'a onlardan rahatsız oluyormuş gibi davranıyorsunuz.

    sözde gedson'a ne gerek var demişsiniz. 8 aydır olmazsa olmaz dediğimiz gedson bu. işte gündemini o denli yakından takip ettiğiniz bir takıma gelmişsiniz (!) eminim haritada türkiye'nin yerini bile gösteremezsiniz. şu an çalıştığınız ülkenin başkenti neresi diye sorsalar, "bilmem istanbul heralde" filan dersiniz. türkiye hakkında bilginizin daha ileri olduğunu sanmıyorum.

    gomis transferinde size fikrinizi bile sorduklarını sanmıyorum.

    peña iyi oldu. takıma tek faydanız diyebilirim.

    siz ve başkanınız bu takımın avrupa'da pulgar-gedson-cicaldau orta sahasını kurmasını engellediniz ya, size diyecek hiçbir sözüm yok.

    bana göre hala galatasaray teknik direktörü değil guardiola'nın eski yardımcısısınız. çünkü galatasaray'a getirilmenizdeki tek kriter bu kişinin yardımcısı olmanızdı.

    o altyapı hocası diye beğenilmeyen canım jan olde riekerink'in eline su bile dökemezsiniz.
  • 19
    sayın hocam;

    takımın başında çıktığınız 5 maçta 1 puan aldık, kaybettiğimiz dört maçta da bol gol yedik ve iyi bi görüntü sergilemedik trabzonspor maçının ilk yarısı dışında, belki sezona sizle başlasaydık istediğiniz kadroyla daha başarılı olabilirdiniz bilmiyorum ama şu an gördüğüm kadarıyla elinizdeki hamuru yoğurmayı beceremiyorsunuz, en azından 1 tane galibiyet alabilseydiniz size sabretmemizi söylerdim fakat artık tüm krediyi tükettiniz. hazırlık maçı da olsa 6 yediğimiz tuzlaspor maçı için de çok kırgınım. umarım en yakın zamanda istifa edersiniz.

    saygılarımla.
  • 23
    hocam merhaba,

    kimse bilgi vermediyse ben vereyim, bu sene 3 değil 5 oyuncu değişikliği hakkın var. dolayısıyla taktik değiştirme amaçlı ya da aksayan, gününde olmayan veya iyi/kötü oynamasından bağımsız olarak çok koşup yorulmuş oyuncuların yerine diri birilerini alarak takımı tazeleme maksatlı değişiklik yapmak için 80. dakikayı beklemene gerek yok. diyeceksin ki, "yedek kulübesi çok mu kaliteli?" haklısın ama en azından "denedi" deriz.

    devre arası gelen hoca kim olursa olsun bende sonraki sezon başlarına kadar kredisi vardır. tabii umarım başarılı olur çok daha uzun süre kalırsın. zira bir oyuncunun başarısı bireysel olarak kalabilir ama senin başarılı olman galatasaray'ın başarılı olması demektir.

    mektubumu şans dileyerek bitiriyorum, çünkü bu aralar en çok ihtiyacın olan şeylerden biri de bu.
    bol şans.
  • 24
    lütfen ömer bayram'ı sağ bekte bir daha deneme. hatta mümkünse sol bekte de deneme. arda oyuna gireceğine barış alper girsin. genel olarak fantastik kadro dizilimleri deneme. sol bekte sabri'yi oynatan bir mancini'nin kötü bir taklidi olmaktan öteye gitmez. kaldı ki bu takım o takımın yetenek anlamında fersah fersah gerisinde. mümkünse ligin kalanında şu 11'i oturtup gerekmedikçe değiştirme;

    pena/muslera
    nelson marcao
    boey pva

    pulgar
    taylan/berkan

    emre kılınç cicaldau kerem

    gomis.
  • 25
    bir daha taylan ve berkan'ı yan yana oynatma, farklı bir şeyler bul. takımın alacağı sonuçlardan bağımsız olarak vasat altı bir teknik direktörsün, hangi özgüvenle galatasaray gibi bir takımın başına geçmeyi kabul ettin? lütfen gelecek sezona galatasaray'ın başında girme. senden tazminat almama erdemini göstermeni rica ediyorum. galatasaray zorda, başında futboldan anlamayan bir adam var. saçma sapan kararlar veriyor, bir de senle uğraşmayalım allah'ını seversen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın