mls 2018 sezonu için ligin yeni ekibi los angeles fc ile sözleşme imzalayan uruguaylı santrafor.
4
anne tarafı maraşlı. şaka değil.
güncel performansına gelecek olursak, bu sezon*mls’te şu ana dek 19 maçta 11 gol, 4 asist yapmış. bir sol kanat forvete göre hiç fena değil.
5
avrupalık bir futbolcu, mls'de ne işi var çözemedim. 21 yaşında ne yapıyorsun o ligde rossi'cim?
6
soyadı bildiğiniz maraşlıyan olan futbolcu, şaka değil. annesi ermeni, babası ise italyan'mış. bilmeyenler için: uruguay'da 100 yıllık bir geçmişi olan hatırı sayılı bir ermeni nüfusu vardır.
dimarzio'ya göre fiorentina yolunda. los angeles fc 15m euro'dan 12m euro'ya düşmüş. fiorentina'nım teklifi 8m euro + bonuslar şeklinde.
8
uruguay+ermenistan+italyan+türk kökenine sahip dünya haritası kıvamında bir futbolcudur*
yaşı 22'dir ve çok yeteneklidir. aynı zamanda 18 milyon euroluk piyasa değeriyle mls'in en yüksek değeri kendisindedir.
kendisinin avrupa'ya transfer olma olasılığı %100'dür. italya ligine gitme olasılığı %100'den fazladır.
9
fenerbahçe’nin yeni transferi olduğu idda edilen futbolcu.
ben bu adamın mls de ne işi var diye düşünürken fenere gelirse gerçekten üzülürüm. yarın da eğer gelirse muhtemelen buralar karışır. ama rakip takımın yaptığı transferler üzerinden de mevcut yönetimi suçlayamam. fenerin son iki stoper transferinde yer yerinden oynamıştı malum bu fiyata bu adamları nasıl biz alamayız, kaçar mı ulan bunlar minvalinde. bazı şeyleri kontrol edemeyiz ne yazık ki. biz nasıl getiriyoruz rakip de iyi ve potansiyelli isimleri muhakkak tutup getirecektir. ne yapabiliriz ki? rakibin transferleri üzerinden eleştiri bana boş geliyor. ayrıca biz seri’ler, lemina’lar gelirken ciddi psikolojik üstünlük sağlamıştık, twitter de fenerli tweetlerine kopuyorduk lakin sonuç da ortada.
uzun lafın kısası yani iyi transfer, yapacak bir şey yok. yangına da, dövünmeye de gerek yok fener alırsa.
iyi futbolcu olduğunu söyleniyor genel olarak. transfermarkt piyasa değer 18m € olarak görünüyor. umarım verim alamadıkları bir başka futbolcu olur.
12
18 milyon euro piyasa değeri olan, hayatımda adını duymadığım, fenerbahçelilerin lukaku gelmiş gibi sevindiği, 1.70 boyunda forvet. ulan hepiniz mi mls izliyorsunuz?
13
fifa'da kariyer modunda mls liginden çok oyuncu transfer ettiğim için kendisini de tanıyorum. ama gerçekte nasıl bir oyuncu bilmiyorum. fenerliler sırf isminden dolayı sevindiler muhtemelen. rossi isminde bir futbolcunun kötü çıkma ihtimali yok.
mls'in açık ara en değerli oyuncusu olmasına rağmen bonservis bedeli talep edilmeksizin fenerbahçe'nin yolunu tutmuştur. şimdi seneye 20 m euroya da italya'ya satılır "bedava aldık 20m euroya sattık, limit açtık ahahahaha" diye bunların tantanasını çek. arkadaş birisi şu saçmalığa artık dur demeyecek mi? adam utanmasa el altından ödeyip bedavaya mbappe aldım 200e reale okuttum diye gezecek.
15
piyasa değeri 18m€.
fenerbahçe kulübü başkanı tarafından bedavaya alındığı açıklandı, yok artık demekten başka bir şey gelmiyor elimden. kim bilir arka planda nasıl bir anlaşma yapıldı ne tarz sponsorluklar bağlandı…
anladığım kadarıyla 10 milyon euro değerinde arçelik buzdolabı karşılığında fenerbahçe'ye transfer olmuş. * dolaplar los angeles gümrüğünden geçince resmi açıklama yapılacakmış.
17
muhtemelen önümüzdeki sene zorunlu satın alma opsiyonuyla sağlam bir para bayılacaklar oyuncu için. çünkü seneye ffp bitiyor ve rahatlıyoruz dedi, ffp bittiği için de harcadıkları tek kuruş paradan en ufak bir haberimiz bile olmaz ama sattıkları her oyuncu için bire bin katarak bonservisi medyaya servis ederler.
18
bonservis bedeli olmadan transferi sahtekârlığın tablosu olan futbolcu.
fenerbahçe gibi yolsuz bir kulüpten alışılagelmiş hareketler deyip geçmek gerek. federasyonu yöneten nihat özdemir denilen palyaço ile servet yardımcı denilen galatasaray düşmanı ne de olsa :)
mls teki designated player olayına kurban gitmiş futbolcu. 23 yaşını geçtikten sonra salary cap ye iki buçuk kat daha fazla yer kaplamaya başlayacaktı. los angeles fc de bu arkadaş yerine carlos vela yı takımda tutmayı tercih etti. fenerin bonservisini alacak parası zaten yok ama kiralamak için ali koç epey bı sponsorluk vermiştir bence. seneye avrupa'da ya da tekrar amerika da izleriz kendisini.
21
12 eylül 2021 fenerbahçe sivasspor maçında bitik mesut özil'in yarısı kadar bile faydalı olamamış futbolcu. ilk maçıydı, yeni geldi falan filan da saman alevi gibi parladığı anlar bile olmadı. maç boyu akılda kalıcı tek pozisyonu var onu da kötü bitirdi zaten. umarım böyle devam eder.
kötü oyuncu değil gördüğüm kadarıyla ama zamana ihtiyacı var. yalnız 3 4 3 oynayacaklarsa kendisi ve berisha-meyer yerine sanki kanat beklere transfer yapmalıymış fener. bu arada piyasa değeri konusuna da değinmek gerekirse, mls'de biraz şişkin o değerler. yani azcık tutan adam zaten 10 milyon oluyor. 18 milyon euroluk performans beklerse fenerliler üzülürler, ama dediğim gibi kötü bir oyuncu da değil, suyun karşı yakasına faydası olacaktır.
24
bu adama 15 milyon euro değer biçen transfermarkt yetkilisinin futbolla olan ilişkisi acil kesilmeli.
bu adama 15 milyon euro değer biçildiyse kerem ve morutanın en az 25 olması lazım!
25
güncel piyasa değeri çeşitli kaynaklarda 15 milyon € üzeri olarak belirlenen ve fenerbahçe'ye bedava gelmiş, 23 yaşında amerika kıtası dışına çıkmamış ve uruguay milli takımı'nda hiç forma giymemiş oyuncu.
ilk geldiğinde 18 milyon euro olan oyuncu nasıl bedava olur diyorduk ama bedava olması değil de 18 milyon euro olması daha komik sanırım. vasat oğlu vasat bir futbolcu.