aklıma "ismail mutfakta biri mi var ?" sözünün geçtiği grup vitamin şarkısını getiren futbolcudur.
4
kayserisporun şuanda transfer ettiği yıldız adayı.kendisi şuan kayseride bulunmaktadır ve kesin olarak anlaşmaya varılmıştır. gelişiyle beraber tahminime göre amrabat kayserispordan ayrılacaktır.
surinam asıllı hollandalı futbolcu. henüz 23 yaşında, geçen yıl hollanda liginde 23 maçta, 2 gol ve 10 asistlik bir performans gösterdiğini de belirtelim. sağ ve sol kanat oynayabiliyor, amrabat'ın yerine alınmış bir futbolcu. bu durumda amrabat kime geliyor dersiniz, tabii ki galatasaray.
11
ismini bir kenara bırakırsak 2 senedir hollanda ligi içinde en fazla dikkat çeken isimlerden biriydi. genellikle sol kanatta forma giyiyor, henüz tam anlamıyla olmuş bir futbolcu değil ancak potansiyeli oldukça fazla. şahsen amrabat'ın bir tık altında yer alıyor diye düşünüyorum.
bonservisiyle alındıysa veya alınacaksa muhteşem bir iş yapmış olacak kayserispor. yanarım yanarım, şu nefret ettiğimiz süleyman hurma ve ekibi kadar kafamızın çalışmadığına yanarım.
football manager'den çok, hollanda ligi'ni çok yakından bilen şota arveladze transferidir. takımda baya yetenekli kanat oyuncusu varken biseswar'ı da aldılarsa nordin amrabat artık ayrılır herhalde, tabi hurma zihniyeti varken istikamet florya mı olur orası meçhul.
soyadı kendi dilinde ne anlama geliyor merak ettiğim futbolcu. türkiye'de oynamaya devam ederse de psikopat olup çıkacaz. benim aklıma hep bi ses var durumu gelir şahsen. senin aklına gelmez mi güntekin? ha? gözlerin yere bakıyor mahçupsun de mi güntekin?
25
bi ses var ama henüz görüntü olmayan futbolcu. kaliteli olduğu belli. uyum sürecini aşınca çok can yakar.