• 1
    basketbol oyuncusu. 24 yaşındaki bosna hersek doğumlu, 196 cm'lik sırp kısa forvet. liga acb'de bu sezon küme düşen bilbao basket'in ışıldayan bir iki parçasından biri.

    ispanya basketbol ligi tivibu spor'dan yayınlandı bu sezon. çalışma zamanlarım dışında takip etmeye çalıştım. bilbao'nun maçlarına da sık sık denk geldim. bu arkadaşın ismini önceki seneler işitmiştim hep fakat izleme imkanım olmamıştı. artık kendisi hakkında bilgi sahibiyim ve şunu rahatlıkla ifade edebilirim, sen neymişsin be birader!

    fundamental noktasında eksiği yok fazlası var, yugoslav ekolünden gelen her basketbolcuda olduğu gibi(u: istisnalar kaideyi bozmaz :(). bileği de çok iyi. aynı zamanda topla içeri drive edip seti asistle bitirme özelliği de var. sağlam balyoz smaçları da vuruyor. bilbao'yla 2016 - 2017 sezonunun başında 3 senelik kontrat imzalamış. sözleşmesinde küme düşme halinde çıkış maddesi bulunuyormuş. "kime benziyor" derseniz, emir preldzic'in daha atlet ve daha az kalas olanı, daha genci ve daha iyi şut atanı. üsküp born oktay hocanın tam seveceği tipte bir arkadaş kendisi. hocam oku buraları pls! :(

    geçtiğimiz sezonun istatistikleri şu şekilde:

    eurocup'ta 10 maçta 13.5 sayı - 3 ribaund - 1.8 asist - 11.9 verimlilik ortalamaları
    liga acb'de 30 maçta 11 sayı - 3 ribaund - 1.5 asist - 8.5 verimlilik ortalamaları

    tipi: http://gss.gs/zPt
    saha içinde yaptıkları: https://youtu.be/kO-CwrTjpWg

    alalım bu adamı oktay hozam! :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın