2003 doğumlu norveçli santrfor. 2.5 milyon euro bonservisle viking'den heerenveen'e transfer olmuş.
2
2023'te, potansiyeli nedeniyle hızlıca hollanda ligine geçiş yapmış ama orada olmayınca 500 bin € bonservisle sarpsborg 08 formasıyla ülkesine geri dönmüştü.
2025'te de gollerine devam ediyor. ikinci bir geçiş yapabilir avrupa'nın önemli liglerine. fiziği yerinde, tarzı dikkat çekici.
3
norveç basınında çıkan haberlere göre; yaklaşık 100 milyon kron karşılığında bir türk kulübüne transfer olmak üzereymiş. bu da 8,5 milyon € demek.
kim alıyorsa hayırlısı olsun. samsunspor diye tahmin ediyorum ilgili takımı. bonservis ücreti +20 olmadığı için galatasarayımız değildir.
5
aslında kendisi gibi uzun boylu, güçlü ve rakip defansı tedirgin edebilecek bir santrfora çok ihtiyacımız var ama kendisi ile ilgilenen türk takımının biz olacağına hiç ihtimal vermiyorum.
6
transfer görüşmesinde yedikleri yemeğe kadar basına servis eden bi heyet, sırf ıcardi veto edemesin diye gizli kapaklı santrafor indirirse bi 10 sene dalgasını geçerim heralde.
ama transferine ihtimal vermiyorum, utkucan'ın varlığından bile haberi yoktur. muhtemelen beşiktaş'a transfer olacak.
7
2025 yılında norveç liginde çıktığı 26 maçta 18 gol atmış. 5 kupa maçı oynamış 3 gol de orada atmış.
kağıt üzerinde güzel istatistik.
oyuncunun menajerlik şirketi erling moe ve ole gunnar solskjaer ile çalışıyor. türk takımıyla adı anıldığı doğruysa beşiktaş olabilir.
8
tanımıyorum, belki içinden haaland, gyökeres çıkacak. one season wonder gibi duruyor şimdilik. 21 yaşında hollanda'da atamayan forvet burda olur mu? emin değilim. olacaksa bile burada olmaz, 2 gol kaçırsın çocuğa instagram kapattırır hayata küstürürsünüz, küstürürüz. gelin gerçekçi olalım
9
haaland veya osimhen gibi anomali bir forvet değilse, bizi kitleyebilecek 1-2 plan geliştiren takımlara karşı hiçbir şey yapamayacaktır çünkü bizim takımın bir b planı yok. ceza sahası içinde dünyanın en iyi 3-5 forvetinden biri bizim takımda olmasına rağmen icardi bile artık anca 2. lig seviyesindeki takımlara karşı bir şeyler yapabiliyor.
bu bakımdan oyun planımızı çeşitlendirene kadar gelecek olan her forvet bizde zorluk yaşar. umarım biz istemiyoruzdur, çocuğun gençliğini yakmayalım.
yeni romulo cardoso olmaya aday norveçli santrafor. bir ay öncesinden göztepe'nin kendisiyle ilgilendiğine dair haberler var.
11
en kazma oyuncunun dahi çift hanelere yaklaştığı, leblebi gibi gol atılan eredivisie'de 40 maçta 2 gol atmış oyuncu. yarısından fazlasında da kadroda dahi yokmuş. yaşı da 22. abi hadi ya.