• 4
    galatasaray basketbol şubesinin çok özveri ile çalışan değerli alt yapı direktörü. ilk bakışta ortalama galatasaraylılara çok sevimsiz gelebilecek görüntü veriyor. ismet bademin oğlu olması, kaba saba konuşup hareket etmesi, çok ortalarda dolanıp göze batması, yüksek sesli ve hafif alaycı stili falan..ilk yarattığı izlenim uzaktan olumsuz, kıl olmak işten değil... fakat bu yanıltıcı.

    ne yaptığını anlamak için florya'ya basketbol alt yapı salonuna gitmeniz lazım. ilk önce bir sürü çalışandan sorumlu. yüzlerce gençle tek tek ilgileniyor, oturup kalkmayı , nasıl davranılması ,nasıl çalışılması, beslenilmesi, gerektiğini tatlı sert tarzda öğretiyor. genelde anadolu'dan gelip burada evde kalan gençlere öğretmenlik ve ebeveynlik yapıyor. o çocuklar iyi basketbolcu olurlar mı bilemem, ama düzgün insanlar olurlar. denenmek için gelen , fakat yeterli görülmeyen çocukları bile o kadar olumlu ve ona bir yön çizerek işin olmadığını bildiriyor ki değme pedagoglara taş çıkartır. galatasaray alt yapısındaki kız ve erkek sporcuların zaten eğitilmiş ve disiplinli bir topluluk olduğunu çok kısa sürede anlıyorsunuz. çok etkileyici hakikaten... galatasaray'da , florya'da hala düzgün işleyen yerleri görmek sevindirici.

    işi bununla da bitmiyor. galatasaray a takımının maçlarında salonda bütün pis işleri ve angaryaları yapıyor. maç boyunca yedek klübesinin karşı sırasında oturup, teknik heyetin karşı tarafta kaçırdığı şeyleri onlara bildiriyor. beşiktaş maçından bir örnek.. zaten yorgun olan arroyo haksız bir kararda hakemlere birşeyler söyledi. çok sinirli, belli. burçin badem elleri kollarıyla karşıdaki teknik ekibi uyarmaya başladı.teknik ekip oyunun akışında farketmedi. eller kollar havada, ama onu görmüyorlar. o da koştura koştura sahayı dolanıp, teknik ekibin yanına gelip, arroyo'nun çıkmasını, ceza almamasını, buz torbası ile dinlendirilip soyunma odasına gitmesini sağladı. müdahale etmeseydi, muhtemelen arroyo ceza alacaktı.

    kişiler ve olaylarla ilgili bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak kötü..
App Store'dan indirin Google Play'den alın