resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 454
    nerdeyse tamamına yakınını şahsen tanıdığım bir yönetim kurulu oluşturmuş. teker teker harika isimler. beraber de çok iyi işler yapacaklarını düşünüyorum. hayırlı olsun.

    edit: bu coğrafyalara özgü iktidar aşıklarının daha önce ne başarıları olduğunu sorduğu başkan adayı. sanırsın mustafa cengiz başkan olmadan önce ali sami yen’le kulübü beraber kurmuş, bu arkadaşlar mustafa cengiz’in aday oluncaya dek adını duymuş, hatta her akşam bezik oynamışlar...
  • 458
    hakkındaki iddiaları bilemeyiz.
    başta galatasaray a.ş. genel müdürlüğü alamaması sebebiyle istifa etmesi konusuna 3 senedir net açıklama getirmemiş olan; birçok taraftarın olumsuz ve şüpheyle yaklaştığı başkan adayı.

    fırtına sertken dümenden kaçan, gemi limana yanaşirken dümene talip olan kaptan adayıdır.

    umarım güzel açıklamalar getirir muhatap olduğu camia çok donanımlı olacaktır.
  • 459
    mustafa cengiz yönetiminden daha iyi bir yönetim olması kuvvetle muhtemel. mustafa cengiz'in teorinin aksine pratikte bir yönetimi yok zaten. yönetim kurulundaki isimler sadece isimleriyle varlar. fatih terim ile bozuşmamaları durumunda galatasaray'ın kaybedeceği bir şey yok. umarım amatör branşlara destek çıkarlar. burak bey büyük ihtimalle 38. başkanımız olacaktır. kendisine başarılar dilerim.
  • 462
    mustafa cengiz yönetimi'nin idari olarak ibra edilmemesinde başrol oynayan kişilerden birisi.

    bana her daim sinsi, içten pazarlıklı bir profil hissiyatı oluşturdu adam.

    mustafa cengiz başkan olmaya devam etsin ama bir zahmet ekibini değiştirsin, galatasaray'ımızın hakkını yedirmeyen, beyaz sayfalarla uğraşmayıp dik duran yöneticilere ihtiyacımız var bizim.
  • 463
    liseli statukocu grubun son adayi. adaylik duyurusunun ilk paragrafinda liseye atifta bulunmus. ne olursa olsun artik puanla girilen ve bariz bir galatasaray’li populasyonu yetistirdigini kimsenin iddia etmedigi bir liseye bu sekilde tapilmasi herkesi rahatsiz ediyor. ne kadar basarili olursa olsun, listesi ne kadar guclu olursa olsun, maalesef misyonu bir avuc elitin milyonlari pesinden surukleyen bir kulubu elinde tutma cabasinin son halkasi olmaktan oteye gidemeyecektir.

    bu adaylikla eski baskanimiz, kendisinin kayinpederi faruk suren‘in gecen sene ibrayla alakali yapmaya calistigi ayak oyunu da net bir sekilde aciga cikmistir. son yirmi yildir ortada gorunmeyen adamin bir anda kulubu ve baskani zor durumdan kurtarmaya calismasina sasip kalmistik.
  • 465
    kendisinin övülmesi bir zamanlar belhanda'nin övulmesine benzeyen secilmemesi gereken baskan adayı. siz anlamiyorsunuz söyle iyi boyle katkisi büyük, 50 yillik gelecek 250 yillil yatirim vs vs. hepimizin bildiği uzere türkiye'de futbol kulübü yönetimi baskan + en fazla 2 kişi tarafından yapılır. cocuk değiliz hicbirimiz. simdi tutup da 500 tane efsane adam almis listesine ufff harika süper demenin bi anlami yok. ayrıca hala daha ve hala gelirse ne katacak bir tane destekcisi anlatmiyor. cok buyuk bir sponsorla mi geliyor? harika bir uluslararasi network ile mi geliyor? kısa zamanda kulübü rahatlatacak kasa kolaylığı ile mi geliyor? neyle geliyormus da hergün sozlukte "bravo büyük baskaaaaan" nidaları atılıyor kendisi için anlamıyorum.
    dayanaksız destekcileri o kadar yersiz ve tek düze övgüler diziyor ki, kendisi mi yoksa mustafa cengiz mi diye arada kalsam mustafa cengiz'i seçerim.
  • 466
    yönetimdeyken galatasaray lehine , yönetimden ayrılınca galatasaray aleyhine tweetler atan biriydi kendisi. bakın mevcut yönetimi eleştirir, muhaliftir orası çok doğal ama kulübe zarar verecek işlere girmez. bu yüzden kendisine pek güvenemiyorum. bence kulübü seven adam her koşulda destek verir.

    muhtemelen işin sonunda eşref hamamcıoğlu olmasın da kim oluyorsa olsun kontenjanından başkan seçilecek kişi.
  • 470
    burada pek cogumuz sosyal medya kullanicisiyiz bu nedenle elestirmiyorum kendisini ama demek istedigim dey su. sosyal medyada yonetici istemiyorum. kullanici olmak ayri, gaza getirmek/gaz almak amacli kullanmak ayri. zira sosyal medya yoneticimiz bir tane var su anda yonetimimizde. derdi galatasaray olan biri, yillar sonra girdigi yonetimden maasli pozisyon istegi ugruna ayrilmaz. bu is basta konusulup anlasildiysa cik de ki boyle anlastik ama kazaninca yan cizildi. hos bunu ben bir taraftar olarak istemiyorum oyle maasli bir pozisyonu ama neyse. derdin maasli yonetcilikse yonetime niye giriyorsun niye ugrasiyorsun? hem ismim yonetimde olsun, gazetelerde cikayim, hem de profesyonel hayat, global yonetim kurallari vs. birinden birini secmek lazim. ilk secenek basta konusulmasi sonra yan cizilmesiydi. ya da ikinci secenek olarak, basta konusulmayip secim kazanildiktan sonra boyle bir istekte bulunuyorsa bu daha buyuk felaket. cocuk oyuncagi mi bu is? diye sorulmasi gerekir kendisine. her iki durum da cok buyuk eksi puandir amaci galatasaray baskanligi olan birisi icin. guclu yonetimmis filan geciniz. hesap baskandan sorulur daima. guclu yonetim de lazim guclu baskan da. bence oncelik hangisinde diye sorulursa da cevabim, oncelik guclu baskan olmasindan yana. buraya kadarkiler gecmise yonelik durumlardi. gelecege yonelik durumlari da eger varsa projelerini acikladiginda ogrenecegiz. ben kendisine sicak bakmiyorum.
  • 471
    yönetim kadrosu iyi diyerek güzelleme yapılan başkan adayı. o yönetimde yer alanlar kendi alanlarında iyi diye çok iyi bir yönetim olacak diye düşünülüyor sanırım. ama futbolu yönetmenin şirket yönetmeye ya da akedemisyenlik yapmaya benzemediğini defalarca gördük. ayrıca mustafa cengiz yönetiminde yaşananlardan dolayı kendisine karşı düşüncelerim olumsuz. umarım daha iyi bir başkan adayı çıkar.

    edit: yönetim kadrosunda futbol yönetimini bilen ışıtan gün varmış. acun ilıcalı'nın sahibi olduğu kulübün başkanlığını yapan birinin galatasaray yönetim kurulunda yer alması ne kadar doğru ve kabul edilebilir herkes bir düşünsün. erol bulut a taktik verecek, fenerin transferlerine sponsor olabilecek kadar hasta fenerli acun dan bahsediyoruz.
  • 472
    listesinden sadece ünlü ekonomist allah uzun ömür versin 78 yaşındaki asaf savaş akat'ı tanıyorum. o da ne alaka diye düşündüm. diğerleri de 1-2 tanesi dışında başkan olana kadar tanımadığım dursun özbek misali ismini ilk defa duyduğum kişiler.

    yani şu listeden umutlu olmak ya da bu listeyi övmek için eski galatasaray başkanı ve yöneticilerini tanımıyor olmak gerekir.

    ali dürüst, adnan polat, ergun gürsoy, yurdaşen karahansan, irfan kurtoğlu günümüzde transferde başarısız olsa da abdürrahhim albayrak gibi isimlerden biri bazen de birkaçı yönetimde başkanın altında yer alıyordu. burak elmas fi tarihinde faruk süren zamanı damat torpili ile yöneticilik yapmış birisi.

    burak elmas'a gelene kadar şu kulübe çok daha yüksek kalibrede başkan adayları çıkmalı. umarım daha iyileri çıkacaktır.
  • 473
    iyi niyetine karşın mustafa cengiz yönetimini yetersiz bulanlardanım. burak elmas'ın adaylığını ne muhteşem olarak niteliyorum, ne de sırf muhalefet yapmak için "ne kadar maaş alacakmış", "damat", "son dakikada mustafa cengiz listesinden ayrıldı" gibi popülist söylemlerle rezalet olarak niteliyorum.

    açıkçası listesine baktığımda burak elmas yönetiminin göreve gelmesi benim açımdan daha uygun görünüyor. karşısındaki olabilecek tek aday mustafa cengiz, fakat yakın tarihimizde bu kadar hakkımızın yendiğini, ve buna karşın bu kadar aleni şekilde üzerimize algı oyunları oynandığını ben hatırlamıyorum. an itibariyle ne federasyon, ne kulüpler birliği, ne tahkimde elimizi güçlü tutabilecek bir isim bile olmaması işin cabası.

    türkiye'nin en büyük kulübüyüz, fakat futbolla ilgili alınan hiçbir kararda söz hakkımız yok. adeta ülke futbolunun düşmanı gibi nitelendiriliyoruz.

    transferde başarılı işler var, ama çok daha kolay halledilebilecek işler inanılmaz zora sokuluyor, itibarımız zedeleniyor.

    üstelik başkan sağlığını kaybedecek artık. temsil yeteneği açısından sıkıntıları ortaya çıkıyor.

    abrürrahim albayrak'a falan girmiyorum.

    burak elmas'ı çok tanımıyorum. listesi güçlü görünüyor. tek kırmızı çizgi fatih terim. çıkıp oraya dokunmayacağını söylemedikçe kendisine karşı nötr taraftayım. fatih terim'le devam edileceğini açıkça belirttiği an kendisine pozitif olurum.
  • 474
    sözlükte neden bu kadar nefret edildiğini anlamadığım başkan adayı. kulübü 20 sene boyunca mustafa cengiz yönetecek değil. görevini yaptı ve gidecek bu kadar basit. kesinlikle yeni bir kan lazım. hiçbir ismin 2 dönemden fazla başkanlık yapmaması taraftarı olarak(istisnai, efsane kategorisinde bir başkan olmadığı sürece) kendisi burada korkulduğu kadar kötü bir aday değildir. listesi de şimdiki yönetimden daha güçlü. mustafa cengiz 71 yaşında ve ağır bir hastalık geçirdi. kendisini başkan olarak görmek isteyenlere saygı duyuyorum ama böyle bir şey olmayacak, olmamalıdır da zaten. galatasaray dinamiklerine ters. galatasaray geleneklerine ters düşmemelidir. kendisinden daha iyi bir başkan adayı çıkarsa desteklerim ama şu an tek aday kendisi gözüküyor. galatasaray'ın menfaatleri neyi gerektiriyorsa o isim seçilmelidir. taraftarın duygusallığı üzerinden seçime gidilmemelidir. akıl ve mantık duygusallıktan üstündür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın