zamanında blogundaki her satırı her kelimeyi her harfi okuduğumuz kişi. güzel tespitler de yapmaya devam ediyor ama sports digitale'de yaptığı için bu tespitlerin gözümde hiçbir değeri yok.
galatasaray taraftarının boykot ettiği sport digitale'den para kazanan ve egosu bilgisinden büyük olan yorumcu.
renktaşlarım kulak vermek istiyorsa çok daha başarılı, çalışkan, içimizden biri olan yorumcular var. lütfen bu kişiye prim vermeyelim.
729
her okan hoca eleştiren insan gibi o da linçten nasibini alır, aman diyim dikkatli olsun. onun dışında söylediklerinin her kelimesi doğrudur. yeni yetme youtuberlardan okan buruk eleştirisi göremezsiniz, izleyin de biraz zihniniz açılsın.
yayın yaptığı kanal itibarı ile söylediği lafların tamamı sıfır ile çarpılan kişi.
hepimize futbol hakkında yazmak için ilham olan, ama az ama çok örnek aldığımız, eski sami yen kapalısı kontenjanından sempati duyduğumuz adam değil artık.
sadece bu işi iş olarak yapan sıradan bir futbol yorumcusu. o yüzden de sıradan bir futbol yorumcusu kadar değer görebilir en fazla.
731
sports digitale adlı fenerbahçe yuvasında, okan burak’a sallayarak keyifle para kazanan kişi. galatasaray metre ölçerim yok ama bu yetersiz yorumcunun fenerbahçe çatısı altında kazandığı paralarla galatasaraylıyım diye gezinmesi bana komik geliyor. kendisini izleyerek destekleyen herkesi aynı zamanda fenerium’dan 5yıldızlı forma almaya davet ediyorum.
732
galatasaray'dan çok fatih terim'i sevenlerden bu da. yakından tanıyanlar tam 4 senedir bu günlerin hayali ile pasif agresif yazılar yazdığını zaten bilir. nerede yazıp çizdiğini de. neyse şimdilerde ise sports digital mi ne orada millete galatasaraylılık dersi vermekte.
spor medyasında kibir konusunda nutuk çekecek son kişidir. kendisine yapılan en ufak eleştiride verdiği tepkilere şahit olanlar bilir.
734
galatasaray düşmanı ve fbli bir kanalda çalıştığı için zaten dedikleri yok hükmümde. ama böyle çok bilip, çok iyi tavsiye veren tiplerin kulüplerde çalışınca ne olduğunu da çok gördük. rıdvan dilmen, önder özen, serkan reçber.
yani bilgin varsa git çalış. hayatında çimene değmediysen boş yapma hadi.
735
spor basınındaki en büyük kolpa kendisidir. nbc bir filmini kamera arkasında insanların televizyonda gördüğü kişilerde kimin ne dediğinden ziyade nasıl bir tavır takındığını umursadığını söylemişti. kendisi sport digitale kanalında çalışır, beşiktaş iyi giderken onların s*çtığını bile över. memlekette italyanca bilen orada okuyan tek kişi olduğunu düşünür. 2006 yılında değilsek ve blog okumuyorsak kıymetsiz biri bizler için.
736
kendisini kanaat önderi gören kişi. sports digitalede çalışan adamdan da galatasaraylılık narası dinlemeyelim be abi.
737
milletin kaptan diye hitap ettiği, murat zorlu ile program yapan kişiyle şu fotoğrafı veren birinin, ne dediğini umursayacak değiliz. tüm galatasaray düşmanları ile aynı fotoğraf karesinde yer almak, mide ister.
kerem aktürkoğlu'nu yuhlayan protesto edenlerin kombinesi iptal olsun deme cüreti gösterdiği gün zaten zihniyetini belli etmişti.
739
sürekli canı sıkılmış gibi konuşan, sağa sola ahkam kesen değişik bir abimiz. haksız çıktığı konular da oluyor ama hiç bunlardan bahsettiğini görmedim. en son gündem olduğunda okan hocanın ekrana çıkma saatinin yanlışlığından bahsediyordu. komedi yahu.
bir ara dinlemeye çalıştım. ancak yaptığı konuşmalardan, üslubundan kendi iç dünyası da az çok belli oluyor. rahatsız edici. kibirli arıyorsa aynaya baksın. okan hocada 1 kibir varsa kendisinde 3 var.
gsli bir spor yazarı olarak sports digitale denilen gs düşmanı kurumda çalışması da kendisinin yaşadığı ben bilirim kafasının en güzel tezahürlerinden.