• 1
    futbolcuların teknik özelliklerini birbirleriyle yarıştırdıkları cidden eğlenceli bir fb tv programı. her bölümde üç futbolcu yarışıyor ve tamamına dört vuruş şansı verilen üç kısımdan oluşuyor. frikikten üst direği vurma, minyatür kaleye topukla gol ve kornerden direkt gol. sonuncusu daha zor olduğu için isabet halinde 2 puan veriliyor, diğerleri ise 1 puan. beraberlik durumunda da ceza yayı üzerinden tek seferde altı pas çizgisine en yakın vuruşu gerçekleştiren kazanıyor. topu çizgiyi geçen zaten kaybediyor.

    en son şubatta çekilmiş olan şu bölümünü izledim misal, baya iyiydi;

    http://www.youtube.com/watch?v=oMt8zphfudk

    salih iyi güzel teknik adam ama sonuncu oldu. fazla inceci ve topa iyi hükmedemedi.

    semih şentürk'le yedek golcü diye kafa buluyoruz ama adam şaka maka üst direği vurmada dörtte üç yaptı. kupa maçlarında falan ona kullandırıyorlar zaten herhalde çalışıyor. topukla gol atmada da dörtte üç yaptı hani duran toplarla arası iyi.

    recep niyaz cidden yetenekli adammış. ilk ikisinde iki isabet sağladı, sonra da kornerden bir tane atıp semih'i yakaladı. finalde de çizgiye yakın çok güzel bir vuruş yaptı ve kazanan oldu. böyle programlar referans değil tabi ama harbiden top tekniği baya iyiymiş bu adamın.

    youtube'dan ara ara izliyorum farklı bölümlerini, lan bizim kanal yapsa şöyle bir şey ezberlerim anasını satayım en az üç kez izlerim ama kısmet işte... sessiz sinema bile tutunamadı.

    (bkz: keşke)
App Store'dan indirin Google Play'den alın