2
kutlamaların enerjisini emen bir başka ne iş yaptığını anlamadığım şarkıcımsı. abi nerden buluyorsunuz bunları yahu ne ararken denk geliyor bunlar?
3
sahneye çıkan bu arkadaşı ilk kez gören biri olarak direkt sesi kıstım. kulak kanatan cinsten biri. şampiyonluk kutlamalarına yakışmayan kişidir.
4
25.şampiyonluk kutlamalarındaki küfürlü şarkısı uyuz'u, bein haber anlamadığı için sansür uygulamadı.
5
küfürlü şarkısı ve kriminal sözleriyle alanı dolduran binlerce çocuklu aileyi coşturmuş üstün yetenekli şarkıcı.
kim lan bu herif? ne diye galatasaray için toplanmış yüzbinlerce taraftardan nemalanıyor? kim buluyor bu dallamaları da getirip sanatçı diye bize sunuyor? ne bu vasatlık? nereden geliyor bu adilik bu sıradanlık bu düşük seviye sevdası?
kimse yeni nesil seviyor, cart curt demesin kimse. içi bomboş, müziği aşırı sıradan parçalarla, akli melekeleri tam olmayan hazır mama kekolar çok seviyor diye seviyeyi düşürmenin alemi yok.