resim
Bertuğ Özgür Yıldırım
Takım:Başakşehir
Mevki:Santrfor
Yaş:23
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 226
    bahsedilen bonservis bedelleri hayrete düşürüyor beni.
    başakşehir'in 3. santrforuna cidden 10+ milyon euro mu vereceğiz? rezalet.
    yerlisini falan geçtim, oyuncu alacağın takıma bir bakmaz mısın galatasaray'ım?
    adamların 3 santrforu bu sezon toplamda 43 gol atmış, demek ki orada farklı bir şey var.
    ligde toplam 58 golü olan takımın 42 golü sadece santrforlardan gelmiş.(nuno da costa dahil)
    her santrforuna gol attırabilen bir oyun oynanmış belli ki, allah için senin böyle bir oyunun mu var?
    sadece 500 dakika süre almış santrfora 10-12 milyon euro + takas topçusu veriyoruz yani, vallahi pes.
    eee ben anlamadım şimdi, millet bu fenerle niye sidiki üzerinden dalga geçiyor ki? gayet ucuza almışlar.

    bu transfere oyuncu takasıyla birlikte verilmesi gereken para en fazla 5 milyon eurodur, üstünü vermek enayiliktir veya göksel ile başka işler çevirmektir.

    haaa son olarak şunu da söyleyim, genç falan dedikleri bertuğ 2 ay sonra 24 yaşında...
    hadi bi gidin ya.
  • 228
    piyasa eskisi gibi değil ve yerli oyuncu alıyorsunuz. 15 vermek fazla olsa da uğurcan, barış, apo, yunus ve ligde eren dışında 11'e atacağımız biri yok. 11'de zaten barış ve uğurcan harici yerli olmayacak yani zaten bizim 9 tane as 11 oynayacak yabancıya ihtiyacımız var. can uzun gelip 11 yapabilirse 8 tane yabancı 11 oyuncusu lazım +4'e uyan yabancı düzgün biri gelirse ne ala tabi. lemina'da stoper ve orta saha yedeklediği için ve rotasyonda daha dinç kalacağı için duruyor. +1 hakkımız var bunu yedek forvete harcayamayız. bu ya 10 numaraya ya da sol stopere harcanması gerekiyor. bu yabancı kuralının sıkıntısı zaten bu. bunun olacağını bile bile geçen sene bertuğ'u almamak sıkıntı. geçen sene almamız gerekirdi. alsak zaten yabancı kuralı düşmezdi.
  • 229
    transferini bu sene değil geçen sene çözmeliydik. böylece başakşehir kazıklanmasının da önüne geçebilirdik. ama ne yaptı bizim transfer ekibi? tabii ki de pas geçti. yahu burada yazar arkadaşlarla defalarca yazdık bu arkadaşı bitirin diye ama yok. bizim bir transfere en az 20 sıkmamız lazım. osimhen varken, icardi’nin ne olacağı belli değilken yerli uzun ve fizikli oyuncuyu kaçırmamalıydık. böyle böyle sana 15’e kitlerler işte.
  • 233
    kendisine 10-15 havada uçuşuyor.

    bizim bazı taraftarlar var, alınsın istiyor. aynı insanlar ahmet kutucu sövüyor. ki kutucu'ya da karşıydım. oğuz aydın'ı alamayınca taraftar yangınından alındı. tabii ki değil ama sosyal medya yangını ile topçu aldirabilecegimizi düşünenlere söylüyorum.

    ha kutucu en azından bize gelirken top oynuyordu. kendisinde o da yok.

    kazimcan karataş istiyormuş başak. kafa kafaya olursa buyursunlar. o da sol bek açığımız yok santrfor açığımız var diye.

    gerçekten basak'ta oynayamıyor çocuk. bizde oynayabileceğini düşündüren ne? bay oynar, yine kendisi zor oynar.

    hayır, belki bizde cok iyi oynar. ama o ihtimal icin istedikleri para soygun. başka bir şey değil.

    gerçekten bir ışık olsa, basak'ta formayı kapsa falan anlayacağım. kendisi kutucu'nun transfer olduğu zamanki hali bile değil güncel formayla.

    not: bence beşiktaş yapacak.
  • 234
    doğu demirkol bkm de gösteri fiyatı belirlerken iskender fiyatı ile gösteri fiyatını kıyasladıkları bir anısı var.
    her defasından eksik para kadar tamamlayıp gösteriye gideceğime iskender yerim diye anlattığı…

    bertuğ için belirlenen fiyat da buna benziyor.
    12 deseler 3 daha koyar başkasını alırsın.
    9 deseler yine 3-4 koyar yine başkasına gidersin.
    maks 5-6 edecek adamlara istenen paralara bakar mısınız
  • 237
    fm oynarken 5 milyon piyasa değeri olan futbolcuyu 30 milyondan transfer listesine koyduğun bir an vardır bildin mi? bakarsın arabın biri teklif yapar falan. başakşehir tam olarak o modda şuan.

    scouting falan da hak getire, bulmuş bizim gibi beinsports'dan ahmet kutucu goller videosunu izleyince 6.5 milyon ettiğine kanaat getirebilen bi teknik heyeti. 1-2 twitter editi falan çıkarırlarsa 1 aya kalmaz bertuğ'un next vedat muriç olduğuna inandırırlar bizimkileri zaten.
  • 238
    hiç abartmıyorum bana deseler ki kazımcan ve bertuğ’u kafa kafaya takas edelim. ya ikna olmam ya gönülsüzce ikna olurum. bir kere ben kazımcan’ı
    türk futbolunda mevki anlamında en gıcık yerlerden biri olan sol bekte kullanıyorum. kazımcan ile fenerbahçe maçlarına çıkıp kazanmışlığım var. çocuk da iyi oynadı. ben bertuğ ile fenerbahçe derbisine çıkıp kazanır mıyım? sanmıyorum.

    forvette yerli falan oynamaz. basketbolda guard’a nasıl ki amerikalıları alıyorsan, forvette de eğer burak yılmaz bulmadıysan yabancı oynar. bertuğ’un yapacağı forvetliğin iki katını barış alper yapar bana. sırf ziraat ilk turlarında oynayacak diye 10 milyon bonservis verilmemeli.
  • 241
    okan hocanın olurda icardi sözleşme yenilerse elimde garanti bir yedek santrfor olsun diye alınmasında ısrar ettiğini düşündüğüm futbolcu. burada kimse 10 üstü verilmez diyor da eğer dursun özbek icardi ile yenileyecekse piyasada alınabilecek en iyi yerli santraforu da bir zahmet indiriversin. çünkü hoca da artık icardi ile olmayacağını anladın ve geçtiğimiz sezon ki problemi tekrar yaşamamak için kendini garantiye almaya çalışıyor.

    zaten hocanın icardi olmaması durumunda hedefi muriqi olacak. muriqi olması durumunda bertuğ’un transfer edileceğini düşünmüyorum.
  • 242
    ben gelmesini istiyorum. yeteneksiz olduğunu düşünmüyorum. mutlaka fayda sağlayacaktır.
    genç, yerli, avrupa tecrübesi kazandı, takımdaki oyuncularla arası iyi. hava toplarında iyi, kuvvetli oyuncu. bu sezon 806 dakikada 7 gol atmış. bu gollerin 4'ü kafa golü. galatasaray tedrisatından geçtiğinde osimhen ile antrenman yaptığında sane ile oynadığında çok daha başka bir oyuncu olacak.
    bathsuayi'nin ve gomis'in üstlendiği son 15 dakika destek golcü ya da icardi'nin üstlendiği güvenli maçlardan osimhen'i dinlendirecek golcü rolüne çok uygun. ligde 554 dakikada 7 gol 2 asist hiç de fena performans değil.

    gelelim maliyetine. 10+4 garabeti yüzünden tüm yerli oyuncuların değeri artacaktır. kızdığım nokta bertuğ'u gidip 2.5 milyona fransa'dan almamamız. kazımcan'ın takımda kalmasını isterim açıkçası. kutucu + para takası iyi bir alternatif gibi duruyor. ersin düzen ile görüşmüş göksel gümüşdağ ve takas opsiyonu olsa bile çift haneli bonservis isteyeceği dile getirmiş. başakşehir'in bizim ne kadar büyük bir düşmanımız olduğunu geçmişten biliyoruz. bertuğ'un bizi istemesi elimizi kuvvetlendirse de 7 milyon üzeri bonservis + takas oyuncusu ile alınması oyuncu üzerinde psikolojik baskı yaratacak. sadece oyuncu üzerinde değil taraftar üzerinde de oyuncuya dönük bir baskı oluşturabilir. kutucu+ 1 oyuncu bir de 5 milyon gibi bir bedel olursa hem kutucu ve oyuncunun maaşından kurtulabilir hem de can yanmayacak bir para öderiz.

    bertuğ'un alınmasını isteme sebeplerimden birisi ise fenrbahçe ya da beşiktaş'a olası transferini engellemek. fenerbahçe yerlilerinden büyük problemler yaşayan, nicelik olarak da elinde forveti olmayan bir takım. gelecek başkan yıldız transferi yapacak ve bu büyük oranda forvet bölgesine olacak. bertuğ eklemesi onları sorunsuz bir rotasyona sokar. ancak yabancı santrafor+ sıdıki ikilisi yerli santrafor olmadan sürdürülebilir olmayacaktır. beşiktaş'ın parası yok. ayrıca sadece bizde yedek olabilecek oh var. semih bomboş bir oyuncu gelir ve takımda kalırsa önemli yer kaplamaz. hekimoğlu da öyle. bertuğ beşiktaş'ta net 11 oyuncusuna bile evrilir. çok da faydalı olur. bertuğ'u aldığımızda hem muhteşem bir rotasyona kavuşuruz hem de rakiplerin güçlenmesini engelleriz.
    hayalimdeki galatasaray hücum hattı osi- muriqi- bertuğ
App Store'dan indirin Google Play'den alın