itelemek istedikleri oyuncuların başımızın üzerinde yeri var. gnabry hariç kim, boey, goretzka bizde banko 11 oynayacak ve seviyeyi yükseltecek isimler.
27
istemedikleri oyuncuların istenmeme sebebi yetenekleri ya da verimlilikleri değil. zaten bayern bu sezon da şampiyon oldu. adamlar müller gibi, lahm gibi çok sembol futbolcular değilse şampiyon dahi olsalar hedefleri ucl olduğu için yüzü eskiyen futbolcuyu hemen bırakıyorlar.
17
12 maçtır bize mağlubiyet ve beraberliği unutturan okan buruk ve futbolcularımız sayesinde bir nebze olsun hislerini paylaşabildiğimiz taraftar grubu. demek böyle bir şeymiş bayern taraftarı olmak.
16
normal şartlarda bizim bırakın dünya gözüyle görmemizi, rüyamızda görsek de muhtemelen sonunu getiremeden 3, 4 olduğunda "noluya lan" deyip uyanacağımız "barca'ya 8 çekme" olayını gayet rahat gerçekleştirmiş bir kulübün, varsa eğer "bayern sözlük" 'te hangi konulara kafa yorduklarını merak ettiğim taraftarıdır. (bkz: 14 ağustos 2020 barcelona bayern münih maçı)
okan buruk'un açıklamalarını hedef alarak seri tweetler atan taraftarlar.
öyle kimliksiz, kişiliksiz kuşlarla rekabet sarmıyordu. biraz bayernli avlayalım. bu daha çok sardı sarıyor.
26
sane'yi almamız sonrası, bize hiç istemedikleri goretzka, boey, kim ve gnabry'yi de itelemek isteyen taraftar.
ligin bayern'i olduk derken, doğru diyoruz ama adamlar için resmen bu oyuncular fazlalık.
15
20 şubat 2018 bayern munih beşiktaş maçında açtıkları pankartlarla beşiktaş taraftarı'nın avrupa kupalarında kulüpten yediği ambargoyu eleştiren topluluk. bir daha kurada denk gelmezse karşılaşmayacakları, bu yasak olmasa kalabalık bir şekilde stadlarına gelip türk tribün geleneğiyle epey bir sorun çıkaracak olan bir takımın taraftarı için yaptılar bunu.
bizim ultras tribünler de işte birbirini yanlamaya, bir yerlerde revize pankart/koreografilerle günü doldurmaya devam...
lan olm almanya'da biraz kafayı çıkaran takımın en iyi oyuncularını sanki 1860 münih alıyor, çok komikmiş panzer kardeş.
10
kendi kulüplerinin de bu tarz absürd paralara transfer yapmaya gayet gücü varken yapmadıkları için ve zaten tüm dünyadan tepki gören bir transferi gayet medeni şekilde protesto etmiş elit seviye taraftarlardır.
kendi ülkelerindeki parlayan adamları transfer etmeleriyle normal ffp kurallarıyla pek alakası bulunmayan absürd paraların havada uçuştuğu bir transferin ne gibi bir benzerliği var da eleştiriliyor anlayamadım.