• 3
    terim gönderilirken ihanet edilmiş söz. (tabii daha sonradan gördük ki türkiye futbol direktörü de ihanet içerisindeymiş, gücün ve güçlünün yanında, yönetim ile husumetini galatasaray'a ihanet ederek çözecek bir karakterdeymiş ama bu ayrı bir yazının konusu olabilir ancak.) demek istediğim duygusal değil mantıklı bakarsak fatih terim fevkalade başarılıyken yollanmıştır.
    ancak aynısını mancini için söyleyemeyeceğim, beşiktaş'ın küçük takım ruhu devreye girmeseydi ligi ikinci bitiremezdik. fbjk ikilisinin olmadığı bir türkiye kupası ve kar yağışı ile adeta vatan millet meselesine dönmüş şampiyonlar ligi ise benim için mancini'nin hanesine yazılan artılar değil.
    mancini transfer konusundaki başarısızlığı(harcanan onca para yerine tarık ve telles'i alıp devre arasını kapatmış olsaydık kesinlikle bu sene bütçemiz daha çok olurdu) takımın deplasmanda yokları oynaması, avrupada hücum edemeden maçı bitirmesi ve hiç umut vaadetmiyor olması dolayısıyla yollanmıştır. kim ne derse desin, ister oyuncuları yeniçeri ilan edin, ister formsuzluk diyin ama sonuç olarak salt bu kadro ile bile daha iyi işlere imza atılabilirdi. takımın umut vermeyen oyunu iki yıldır bize başarıyı getiren oyuncularımızı da kötü gösterdi.
    ne demek istediğim kısmetse mircea lucescu geldiğinde daha iyi anlaşılacak. dünyanın en ofansif futbolunu oynayacağımızı iddia etmiyorum ama kesinlikle bu oyuncu grubundan büyük verim alacak. işte o zaman aradaki fark net olarak ortaya çıkacaktır.
    yönetim getirirken hata yaptığı mancini'ye belki bir sezon daha şans verebilirdi ama mali açıdan başarısızlık gibi bir şansımız yok. şampiyonlar liginde ilerlemek ve ligde şampiyon olmak zorundayız. bu koşullar altında mancini'nin gönderilmesi daha doğru bir karardı. risk alacak kadar rahat değiliz. başarı başarı başarı şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın