resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 8351
    yönetim tarafından kadro dışı bırakılması gerektiğini düşündüğüm futbolcu.

    bunun nedeni de transfer olmak veya daha çok para kazanmak istemesi değil antremanlara çıkmamasıdır.

    bu takıma, hocasına hatta bize bile
    saygısızlık.

    tamam boey de son maç oynamadı vs fakat o sıra orada transfer görüşmeleri olumlu bir şekilde devam ediyordu hatta teklif kabul edilmişti. tamam osimhen de napoli kampına katılmadı ama zaten ayrılacaktı. bu nasıl bir yol yordam bilmemezliktir şaşkınlık içerisindeyim.

    bana kalırsa galatasaray’da kendisinin devri kapandı.
  • 8353
    kendisi hakkında çıkan haber ayrıntılarını duydukça sinirleniyorum. dua etsin hala galatasaray oyuncusu, birkaç gün öncesine kadar delicesine seviliyordu. kerem'e söylenenlerin onda biri söylenmedi hakkında. ama bu zavallı 3-5 tane çakal menajerle galatasaray'ı tokatlayabileceğine inanmış. bir şeyler kurgulamışlar, oynuyorlar. bizim yönetime hayatınızda bir kere dik durun diyorum, başka da bir şey demiyorum. ya o net 50'yi alacağız ya da barış'ı daha kötü pişman edeceğiz.
  • 8354
    sayesinde gerçekten güzel bir sınavdan geçiyoruz.

    sahibi olduğumuz bir oyuncuya öyle veya böyle birilerinin onlarca milyon euro maaş teklifiyle gelmesi güzel bir şey. o oyuncuyu satmak zorunda hissetmememek oyuncudan faydalanmak istemek, kadro planlamamımızı ön planda tutmak ise daha da güzel bir şey. sosyal medyalı günümüz koşullarını anlıyorum, tanrılar kurban, insanlar hakkında konuşacak konu arıyor. ne tasalanmaya ne de hakkında çok konuşmaya gerek var. bu adam bizim oyuncumuz, yeni de sözleşme imzalamışız. verilen tutulmayan sözlerden konuşana kadar resmen imzalanan sözleşmeden konuşalım konuşacaksak.

    doğrusu oyuncu oynamak istemeyip tek başına antrenman yapmak istiyorsa burada da yine kendi tercihi, istediği gibi davranabilir.

    hiç o şunu dedi bu bunu dedi diye hoplamasın burada da kimse. oyuncu bizim oyuncumuz, elimizde de çok sağlam bir koz var, yeni imzalanmış sözleşme. mantıklı bir bonservis getiriyorsa hay hay buyursun gitsin öteki durumda sosyal medya, medya, troll çeteleri sabaha kadar hoplayıp zıplasın. hiçbir şey olmayacak. krizse kriz, bu oyuncu oynamaz başkası çıkar oynar çok da dert değil burası galatasaray.
  • 8355
    menajerinin oyununa geldi işlerine zerre kadar inanmıyorum. taraftar hala kendini kandırmaya çalışsa da alenen ihanete uğradık. bal gibi bile isteye kulübe, taraftara, takım arkadaşlarına ama en çok galatasaraylı barış alper' e ihanet etti. iki gündür aklıma geldikçe çok yakın bir dosttan yenmiş kazık misali üzüyor. seni o kadar temiz seviyordu ki bu taraftar, neyi kaybettiğinin en ufak farkında değilsin barış efendi. yazıklar olsun, başka diyecek söz yok. herkes seni yeteneksiz diye yerip makara yaparken arkanda duran benim hakkım da sana haram zıkkım olsun. umarım futbol hayatın acınacak hale gelerek biter.
  • 8357
    halen yönetim tarafından çağırılıp hesap sorulmamış, paf takıma gönderilmemiş ya da para cezası kesilmemiştir…

    bugün bir futbolcu kazan kaldırıp yaptığı cezasız kalırsa yarın tüm oyuncular kazan kaldırmak için sıraya girer.

    maldan isimli menajerin tuzağına düşüp kazan kaldırırsan cezasını da çekersin barış efendi! şeriatın kestiği parmak acımaz!
  • 8361
    rezalet bir süreç yönetiyor. 2 gündür taraftarın gözünde inanılmaz bir değer kaybı yaşıyor ancak ve ancak bizim “atın paf takıma, kendisinden bundan sonra yol olmaz” vb tepkilerimiz pazarlıkta elimizi hafifletiyor. kendisi takımımızın değerli bir parçasıdır hala. belirlenen bonservisi getirirse selametle, he yok getirmiyorsa da maksimum faydayı kendisinden alacağız. bu konuda okan hocaya çok güveniyorum. bu psikolojiden ve oyuncu yönetiminden anladığını defalarca gösterdi.
  • 8364
    profesyonel olarak dick duruş sergileyen futbolcu.

    dik duruş sergilediği takım da neom ya. 2 yıl önce kurulan takıma da dik duruş sergilemezsin. şehrin belediye başkanının bile çok şeyinde değildir neom. yok yeni kurulmuş da, yok artık futbolcuları kırbaçlamayacaklarmış, da yok kölelik burada olmayacakmış da, efendim kadınlar da araba sürebilecekmiş de...

    barış, bak orası ortadoğunun g*t deliği. yalandan bi demokrasiye bakar, şehrin adını hatırlayan kalmaz 2-3 yıla.
  • 8366
    şimdi bir hikayedir gidiyor yok maaşının kaç katına para verilen takıma gidilmez mi bilmem ne? herkes gitmiyor, bu eğitimle, vizyonla alakalı bir durum. biz de sektörümüzle ilgili yeni mezunken burada aldığımız sayının aynı miktarda sonuna dolar yazanını alacak durumlardaydık ama ne işimiz var arap çöllerinde dedik, mis gibi memleketimize hizmet ettik, daha iyiye götürebilir miyiz misyonu üstlendik. 25 yaşında sağlıklı adamsın, herkesin gözü üzerinde, istanbul gibi dünyanın zenginler için sayılı güzel yerlerinden birinde yaşıyorsun, parayı petrolden çıkarmış, emek değer bilinci olmayan bir toplumda, pilavı elle yiyen adamları reklam etmek için 5 kat da verseler 10 kat da verseler kalmayı bileceksin. istersen herşeyi tamamlarsın emeklilik ikramiyesi almaya 1-2 sene gidersin hadi eyvallah deriz. barış'ı biz liverpool'a, real madrid'e yakıştırıyorduk yaptığına bak. hiç kafan çalışmıyorsa abi dediğin mertens'e bir danış, adamın kariyeri, şanı, şöhreti ortada.
  • 8367
    bu saatten sonra 2 taraf için de ilişki dikiş tutmaz. muhtemelen önümüzdeki günlerde arap kulübüyle anlaşma sağlanıp kendisini yolcu ederiz.

    barış’ın haklı olduğu noktalar elbette vardır ama süreci yönetme tarzı tek kelimeyle rezaletti.

    bu kadar çok çalışıp, kendine yatırım yapıp, illa gideceğim diye tutturduğun kulüp neon olmasın ya. herhangi bir avrupa kulübü için yangın yapsa durumunu anlarım, kerem’e mesela gram sesimi çıkarmamıştım. hayalleri var, idealleri var der geçerim de neon nedir ya. ulan sıcaktan anca akşamları düz koşu antrenmanı yapılabilen, para dışında hiçbir geçerliliği ve rekabeti bulunmayan bir lige gitmek için yaptığın yangına değdi mi yahu. kralın kafası atsa futbol denen organizasyon kaldırılır, neyin rekabeti, neyin ciddiyeti aq. bu kadar mı hayattan soğudun. verilen paralar astronomik ama daha 25 yaşındasın, önünde bir sürü turnuva olacak, bu kadar paraya muhtaç olamazsın ya. burda da aldığın para 2,5 milyon falan sanırım. az para değil yani. 2 kere falan iyileştirme yapmış kulüp. daha ne istiyorsun. hayır kendini denk saydığın sane, city’de bayern’de oynamış, almanya’nın 10 numarası. sen kendini kimlerle kıyaslıyorsun pargalı diyesim geliyor. şurda performans gösterdiğin 2 sezon var. neyse ya. kime ne anlatıyorsam.

    benim görüşüm beni bağlar, başkası benim gibi düşünmeyebilir ama ben kendisini artık formamız altında görmek istemiyorum. bu formanın bir değeri olmalı. artık özür dilese de, bizim için yine eskisi gibi oynasa da şahsen kendisini desteklemeyeceğim. gitsin arabistana napıyorsa yapsın. dönüşte de fenere mi gider yoksa orda petrol kralı mı olur gram umrumda değil.

    formamızı giyen hiçbir futbolcuya tek kelime kötü söz söylemeyen beni bile sinirlendirdi bu süreç. ne hali varsa görsün.
  • 8368
    bir an önce değeri ederince satılması gereken vizyonsuz. adamın özel ekibi var, özel çalışıyor vizyona bak dedik, adam arabistan’a gitmek için galatasaray’la köprüleri atacak kadar vizyonsuz çıktı. çalıştığı menajeri falan saymıyorum bile.

    herşeyi geçtim insan bunu okan hocaya ve takım arkadaşlarına nasıl yapar. gol attıktan sonra okan hocaya koşan kendisi. bu hikayenin burdan olumlu dönüşü çok zor.
  • 8369
    umarım görüyordur kendisinin ne kadar sevildiğini. aklı başında herkes itidalli davranıyor. ultraslan direktörü dahil.

    bu insanlar gerçekten senin arkanda dururdu. bu kadar kötü nasıl yönettin süreci.

    ben gelirim, siz gala ile anlaşın demek bu kadar mı zor? yahu gerçekten birkaç ne olduğu belirsiz hesap ve onların arkasından gidenler hariç hâlâ itidal diyor. sana değer veriyor.

    ama şunu da biliyor herkes artık o saf bağ yok aramızda. çünkü galatasaraylıyız. galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda hemen herkes gitsin diyor.

    bu kadar kötü yönetilebilir bir süreç. bu kadar olur.

    insan sevdiğine kırılır. suskun bir kırgınlık var aramızda artık. en kötüsü de bu. suskunluk... kötü oldu be barış'ım.

    biraz daha iyi yönetsen, seni ne güzel uğurlardık. şimdi nasıl güzel bir veda buse konduralım.

    uzun zamandır, bir yerli futbolcuyla bağ kurmuştum. her anlamda... anlıyorum bazı şeyleri ama yöntem çok saçma.

    neyse.

    mutlu ayrılmayacağız, o artık belli. ah be bay. niye yapıyorsunuz bunu kendinize.
  • 8372
    eğer ki özür dilemesi halinde bile affedilecekse pilot olacağım. galatasaray gündemini takip etmeyi minimize edeceğim. bu da ahdım olsun. bizim sevdiğimiz, bildiğimiz galatasaray tanju'yu, kosecki'yi dahi yaptıklarından dolayı kapının önüne koyan camiadır. ki onlar dahi bunun kadar sınırları aşmamıştı. o nedenle 25 yaşında kazık kadar herife suça sürüklenmiş çocuk muamelesi çekmek manasız.

    benim gözümde galatasaray'ın son yıllardaki en önemli imtihanıdır. bir haini, bir çakalı affetmek bizde de bir karakter eksikliği olduğunun ispatı olacaktır. dilerim talep edilen parayı getirip bizi kulübümüzden soğutmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın