• 101
    deplasmanda galatasarayı izlemenin oldukça eziyetli olduğu maçlar. artık hemen hemen bütün avrupa takımları türk takımlarıyla oynayacakları maçlara özel önlemler alıyor. o şehirde ikamet ediyor olmak, kura öncesi üye olmuş olmak, aynı ülkedeki farklı takımlara üye olmamak gibi türlü türlü kurallar getiriyorlar. ve hepsi de "lütfen kulübünüzün satacağı deplasman biletlerini alın" uyarısını ekliyor. ama işte gel gör ki güzide kulübümüz her sene bu biletlerin tamamını karaborsaya teslim ediyor. geçen sezon tanıdığın tanıdığının tanıdığı aracılığıyla alkmaar maçına şans eseri bilet bulmuştum. bilet onaylatma kuyruğunda o kadar çok karaborsadan fahiş fiyatlara alınmış ancak geçersiz bileti olan vardı ki. birçoğu da genç üniversite öğrencisi arkadaşlardı, orada o hallerini görmek çok üzücüydü. neyse bu sene de bir kez daha buradan öfkemi kusayım istedim.
  • 102
    (bkz: avrupa kupaları/@ozgurche) ne yazık ki bu durum türkiye'den maça gelecek olan, yılların tribüncüsü + kulüp üyesi + yönetim ile öyle yada böyle bir şekilde teması olanlar içinde geçerlidir. şanslı gününde ise er kişi, kendi biletini kurtarabiliyor. dostuna, yıllardır her deplasmana vb ye beraber gittiği dava arkadaşına bile mahçup oluyor. bu avrupa deplasmanlarının bileti olayı gerçekten çok büyük bir kaos haline geldi. çözüm basit ama istenirse. ne yazık ki istenmiyor ve böyle devam edecek gibi bu sezonda.
  • 103
    2025-26'da son 16'da ülke çeşitliliği çok fazlaydı. 3 kupada çeyrek finaller belli oldu ve geriye kalan 24 takımın 21'i ilk 6 ülkeden (top 5 + portekiz). geriye kalan 3 ekip hollanda, yunanistan ve ukrayna.

    ucl diyoruz ama avrupa ligi ve konferansta dahi top 5 ön planda. bu nedenle bir türk takımı olarak düzenli ucl katılımı ve ilk 24 dahi 10 maç demek ki bu bile başarıdır.

    bütün olay bunu istikrara dökmekte. pastanın büyük kısmı zaten tepedekilerde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın