• 1
    muhtemelen 2018 yılı sonuna doğru gerçekleşecek olan olay.

    arda gibi ilgi manyağı bir adamın başakşehir'de bu ihtiyacını tatmin etmesi mümkün değil. başakşehir takımı hiçbir zaman medyada diğer büyükler gibi sansasyon yaratamadı, arda şahsi olarak medyada yer bulmak için uğraşırsa bu sefer abdullah avcı'yla takışır. avcı disiplinsizliğe ve kafasını futbola vermeyen hiçbir oyuncuya tolerans göstermez. her ay acun'un kanalına çıkıp instagram skandallarıyla gündeme gelirsen abdullah avcı'nın takımında bir dakika bile forma giyemezsin.

    ayrıca barcelona başkan yardımcısı jordi mestre arda'nın maaşının tamamını başakşehir'in karşılayacağını açıkladı. bu da senelik 9 milyon euro gibi korkunç bir para demek, drogba, sneijder, van persie veya mario gomez bile böyle bir para almadı. yani bu işin bir şov transferi olduğu ve futbol aklıyla değil, başka hesaplarla yapıldığı bariz biçimde ortada. abdullah avcı'nın bu şartlarda söyleyeceği tek şey "arda hak etsin, formayı alsın, aldığı yüksek maaş ona forma garantisi vermez"den fazlası olmaz. çünkü aklı başında hiçbir hoca bir senedir maça çıkmamış bir oyuncuya 9 milyon euro vermek riskine girmez. belli ki bu başkanın veya daha yukarısının halt yemesi.

    kısacası arda mevcut haliyle ne beklediği gibi medyanın ilgi odağı olabilir ne de avcı'nın oyun sisteminde başakşehir takımının saha içi lideri olabilir. muhtemelen birkaç ay kafasını futbola verip performansını yükseltmek için çabalar ama beklediği taltifi göremeyince yine mutlu olamayıp menajerine "bana başka takım bul" der. çünkü artık bir futbolcu gibi değil, bir magazin ünlüsü gibi düşünüyor ve yaşıyor. şenol güneş'in takımına gitseydi sırtı sıvazlanıp rehabilite edilebilirdi ama abdullah avcı'nın takımında çıkıntılık yapamazsın, bekine yardıma dönmediğin bir maç oynarsın, ikinci maçta kulübeye postalanırsın.

    işte başakşehir'den ayrıldıktan sonra "başakşehir'e imza atmam bir hataydı, ben galatasaraylıyım ve galatasaray'dan başka takımda oynamamalıydım, her insan hata yapar ben de özür diliyorum" salvoları başlayacak. hepimiz buna hazırlıklı olalım ve bu zokayı yutmayalım. çünkü başakşehir&arda turan ilişkisi, eninde sonunda kopacak sanal ve zorlama bir münasebetten fazlası değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın