• 1
    yunus belhanda'nin eşi, yeni yengemiz.

    medyatik biri olmadığından başlığı açılmamış. geçen gün olan tekne turunda, evli olan tüm futbolcular eşleri ile gelmesine rağmen belhanda sadece çocuklarıyla gelmişti. hasta filanda olabilir veya gelmeyi tercih etmemiştir bizi bağlamaz.

    fatih t*zcan denen, ciddi psikolojik sorunları olduğunu düşündüğüm elemanın tarafından attığı twitler sonrasında bir şeyler yazmak istedim.

    http://odatv.com/...di-2608171200_m.html

    neymiş gizemli kişi diye başlık atılmış. ulan sanki kadın, tek başına islam'ı temsil ediyor da tutmuş savunmaya geçmiş. hayır ortada hakaret filan da yok hea...
    ve ayrıyetten bir hristiyan futbolcunun eşi, yolanthe gelmeden önce oynadığı bir kısa film yüzünden ne or*spuluğu, ne islam düşmanlığı kaldı. bir şey dedin mi ? demezsin. neden ? çünkü hepiniz aynı boksunuzda ondan. hatta siz onlardanda betersiniz. yok yolanthe, wes'in iliğini kurutmuşta iğrenç iğrenç sözler. sözde hepsi müslüman.

    neyse yengeye gelince anladığım kadarıyla gece hayatını, popülariteyi sevmeyen bir ablamız. bu da yunus'un performansına kuşkusuz iyi yansıyacaktır. umarım ailevi bir sorun yaşamazlar ve bir ömür mutlu mesut yaşarlar...
  • 3
    fanatik gazetesi kendisinin belhanda'nın eşi olduğunu biliyor ve "gizemli kişi" diye başlık atıyorsa bu art niyettir. niye gizemli kardeşim? ne gizemi var? normalde bu tarz haberleri küçük kutucuk içinde verip, "belhanda'nın eşi ve çocuğu da maçı tribünden takip etti" diye metin yazılır. he fatih tezcan burdan başka şeyler çıkarmaya çalışsa da, özünde haklıdır.
  • 4
    yolanthe'ye gizemli demiyorsan bu insana da dememen gerekiyor. kendisi hic de gizemli degil lakin. kendisine gizemli deme geregi duyuyorsan kim oldugunu ve gizemli olmadigini biliyorsun demektir.

    standart fanatik "tik alma" basligi. ciddiye almaya gerek yok fakat iyi niyet olmadigini dusunuyorum. kotu niyetli de degil, aptallik iste dumduz.

    yengemizdir, basimizin ustunde yeri vardir :)
  • 6
    insanların özel yaşantılarını ve bu yaşantılarının temel kişilerini medyaya sunarak çürütmeye çalışmak maalesef ülkemizde çok fazla yapılıyor. mantıklı baktığımız takdirde, belhanda'nın eşinin ya da herhangi bir futbolcumuzun eşinin maça gelmesi haber niteliği taşıyan bir şey değildir, sonuçta aile üyesinden biri diğerinin yanında olmak istemiştir hepsi bu. medyamız o kadar saygılı ki bu tip şeylere (!) daha nasıl kaliteli haber yapacaklarının derdindeler.
  • 7
    21. yy da hala basörtüsü üstünden magdur olunabildigini gösteren kadın.

    bu haber amal'ın umrunda olmaz ama bizim yalaka kalemsör yırtık dondan cıkar gibi fırlamıs. kimsenin basörtülülere bir düsmanlıgı yok kardesim. bizim anamız bacımız nenemiz basörtülü.

    bırakın su örtü üstünden oy devsirmeyi. yine kazanırsınız baskanlıgı kasmayın.
  • 8
    futbolcu eşlerinin gündeme gelmesinden ve haber yapılmasından rahatsızlık duyuyorum. hele hele üzerine vıcık vıcık yenge, yengem diye bir ton güzelleme yapılmasından hiç hoşlanmıyorum. çok çirkin bence. bize ne ki? bu hanımefendi de şarkıcı değil, model değil, oyuncu değil ve bariz bir şekilde tanınmak isteyen birisi değil. hakkında tuhaf tuhaf haberler çıkarılması ne amaç güdüyor bilmiyorum. maçı izlerken belhanda'nın eşi olduğunu düşünmüştüm. yanılmamışım. bu bilgiyi doğrulamak da çok zor bir şey değil. o zaman ne bu sır perdesi?

    ama mesela bu cıvıklıklar yapılmaması kaydıyla maçları arena'da takip etmesini ve takımdan uzaklaştırılan hakan balta'nın (bence) uğur getiren eşinin yerini almasını isterdim.
  • 9
    benım turbanlı kardeşimi.. yok lan bu o haber değildi. arkadaş bu mağduriyet modası iyice can sıkmaya başladı. belhanda muhtemelen muhafazakar birisi karısının bu yüzden tekne turuna katılmasına izin vermemiştir. tanınmaması normal eşinin. bruma'nın karısı boy boy gösterilirken mağdur değilde belhandanın türbanlı karısı gizemli diye haber yapılınca mağdur. geçiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın