• 1
    akıl sağlığı düşünen insan için en büyük zenginliktir. beden sağlığı da eşlik ederse hayat gerçekten güzel olur.

    akıl ve beden sağlığı yerinde olan insanların ihtiyaçlarını karşılaması da hiç zor değildir bu dünyada. yeter ki paranın sahte ve pırıltılı gücüne aldanmasın.

    şimdi güzel ülkeme bakın. spor ve siyasete bakın. akıl sağlığını yitirmiş o kadar çok insan var ki. küfrediyorlar, iftira atıyorlar, hakaret ediyorlar, tehdit ediyorlar ve de öldürüyorlar. bunların büyük çoğunluğunu da tv ekranlarından yapıyorlar.

    insaflarını yitirmiş, mantıklarını paket yapmış, kin ve nefretlerini kusmayı adet haline getirmiş bir sürü insan.

    bunlara laf anlatmak da mümkün değil. ortalık toz duman. kimse dinlemiyor sürekli bağırıyor.

    fanatizmin ve tutkularının öyle esiri olmuşlar ki en basit akıl yürütmeyi dahi terk etmişler.

    hani biz mevlana'nın torunlarıydık, hani yunus gibi hoşgörülüydük ne oldu bize? hani biz evimize gelen yabancıya "tanrı misafiri" derdik. şimdi nasıl düştük bu durumlara. evimize gelenlere koro halinde küfür ediyor, canımızı çok sıkarlarsa da linç etmeye kalkıyoruz.

    ben türkiye de namuslu, adil ve dürüst futbol kulübü olduğunu düşünmüyorum. herkesin az çok pisliğe bulaşmışlığı vardır bu kesin ama bir takım var ki yaptıklarına bakınca bu kadarı da fazla kardeşim diyor insan. hakikaten fazla..

    "hem suçlu hem güçlü" denir ya hani. işte o deyimin tam karşılığı.

    siyasete hiç girmiyorum. o alan tam bir akrep kazanı. yazılanları, söylenenleri, yapılanları duydukça kusasım geliyor. o nedenle yazmak bile istemiyorum

    biraz insanlık onuru biraz insaf kardeşim, lütfen...
App Store'dan indirin Google Play'den alın