başkanlığı boyunca tüm konsantrasyonu ve birinci önceliği galatasaray düşmanlığı olmuş olan, kompleksli başkan eskisi. türk futbolundan silinip gitmesi iyi oldu bu deprem yağmacısı karaktersizin.
1052
üç büyüklerde gördüğüm en rezil başkan. ali koç sportif olarak daha kötü ama en azından ahmet nur çebi gibi puan yağmacısı değil. totale baktığında ahmet nur çebi hem kötü başkan hem de kötü insan.
2023 yazında beşiktaş'ın transferdeki gelen giden arası maliyet farkı -15 milyon euro. aynı yaz galatasaray -12 milyon euro yazdı hanesine. fenerbahçe ise -2 milyon. hadi fenerbahçe şansa kadere denk geldi 2 oyuncu sattı çok para kazandı çok da para harcadı. sen bu kadar para harcadığın sene nasıl böyle rezil kadro kurdun be adam? galatasaray ve fenerbahçe ile arandaki seviyede uçurumlar var.
1053
kendisi halen başkan olarak kalsaydı muhtemelen hakeme yumruk olayından sonra liglerin iptal edilmesini ve kendilerinin şampiyon olması gerektiğini söyleyecekti. her olaydan mağduriyet çıkaran eski başkan.
herkes bu videoda "%99 şampiyonuz" demesine takılıyor ama videonun sonunda da bomba var. bjk bu sezon bonservise bizden daha çok para harcamışken kendini beğenmiş biçimde "bu işler parayla olmuyor." demesi de olay.
1055
özlenen başkan.
galatasaray puan kaybetti. deşarj olma ihyacı var. eskiden olsa idi, yazardık kendisi ile ilgili birkaç şey. sağolsun, o da malzeme verirdi zaten. ama yok işte.
hasan arat o zevki vermeyecek. yan sanayi burak elmas işte…daha başka ne yazılabilir?
come to beşiktaş, nur başkan.
1056
baskanligini yaptigi camiayi 2023-2024 sezonunda rezil etmis kisi. en komigi de koskoca camia bu adami skandal transferlden sonra dahi ibra etti.
araksindan 1 baskan degisikligi 2 teknik direktor degisikligi geldi hala toparlanamadi takim toparlanacak gibi de durmuyor neredeyse kume dusmeye oynayacak bir takim yaratilmis.
bu isler galatasaray uzerinden fetö algisi yaratmakla, uzerimizden prim kasmakla olmuyormus degil mi baskan ?
1057
mali ve idari yönden ibra edilmeyen eski bjk başkanı.
1058
bjk eski başkanı. kızıyla sinan çetin'in oğlu evlenmiş. hani seneler önce alkollü araba kullanırken çarptığı bir polisi öldüren, bir diğerini ağır yaralayan ve toplamda sadece 8 ay hapis yatan herif vardı hatırlarsanız. işte o... :(