• 1
    2014 yılında ismail ok yerine adalet ve kalkınma partisi'nden balıkesir büyükşehir belediye başkanı seçilen ve daha göreve gelir gelmez balıkesirspor yönetimiyle ters düşen aynı zamanda ak parti kurucu üyelerinden bir zat.

    kendi istediği aday olan feyyaz çiftçi kulüp başkanı seçilemeyip önceki belediyenin ekibinden olan tuna aktürk'ün seçilmesiyle birlikte iyice gözünü kin ve nefret bürüdüğünü düşünmekteyim. tuna aktürk başkanlığındaki yönetim takımı 3. lig'den süper lig'e çıkarmış ve edip uğur diyor ki tuna aktürk yeniden seçilirse belediyeden gram yardım alamaz. hatta halk arasında dolaşan söylentilerde balıkesir'deki ticaret odası, işadamları derneği, sanayi odası gibi kurumlara balıkesirpor'a kesinlikle yardım yapmamaları konusunda tembihlemiş yapanlar beni karşısında bulur gibisinden de bir tehdit savurmuş.

    şu iğrenç siyasetleri, kibirleri, hırsları için memleketinin takımının amatör kümeye düşmesini arzulayan adamla soma'da vatandaşlara israil dölü diyen vatandaşı müşavirine dövdüren adamla çok samimi dost olduğunu hatırlatmak isterim.

    ilgili video için;

    https://www.facebook.com/...?v=10152401402092042
App Store'dan indirin Google Play'den alın