• 4
    2 çeyrek sonunda okc 58-54 önde.

    okc'nin skor opsiyonu en başlarda durant ve üçlüklerdi. houston'un ise daha çok pick and roll'lar ve fast breaklerdi.

    ilk çeyrek sonlarına doğru okc işi iyiden iyiye üçlüklere döktü ve şu an müthiş bir yüzdeleri var, durant iyice geri planda kaldı skor üretimi açısından. daha doğrusu elbette hücuma katkısı oluyor, skor üretmiyor.
    martin'in ilginç bir şut stili var ama adam attı mı atıyor... 21 sayısı var ilk yarıda ve 3/4 3 sayı yüzdesi.

    ömer'in ilk çeyrek performansı çok iyiydi. ömer'in fundamentalı biraz daha iyi olsa ve biraz bunu geliştirebilmek için çalışsa çok daha iyi olacak. yine de smaçlar konusunda acımadı, helal olsun. neyse...
    harden'a gelirsek; bu adama güvenip üzerine takım kurulmaz, hele playofflarda hiç güvenilmez. o tip bir oyuncu değil. daha çok tamamlayıcı parça olabilecek bir oyuncu. belki de kenardan gelip birkaç güzel pas verecek, belki ceza kesecek oyuncu. ancak kesinlikle takımın ilk skoreri olabilecek adam kesinlikle değil. normal sezonda öyle ya da böyle skor üretir ancak playofflarda kitlerler. bu maçta da penetrelerinin çoğu olumsuz sonuçlandı. tek katkısı pick and roll'da ömer'e verdiği birkaç güzel pas ve penetre sonrası çıkardığı paslar. onun dışında çoğu penetresi top kaybıyla sonuçlandı.
    parsons ve lin de arada sırada dış şutlarla katkıda bulunsalar da sürekli bir performansları yok.

    son 2 çeyrek güzel olacak. houston daha doğru oynayan takım şu ana kadar. ve okc'nin şut yüzdesi bu şekilde devam etmezse seyircisinin de itici gücüyle rox bu maçı da kazanarak seriyi 7. maça taşır diye düşünüyorum.

    ekleme:
    3. çeyrek sonucu 78-77 okc lehine.
    3. çeyreğin ilk kısmında okc çok kötüydü. herhalde 3-4 dk boyunca 62'de takıldılar. o ara fark 10'a kadar çıktı rockets lehine. ancak ellerine fırsat da geçmesine rağmen değerlendiremediler ve 3. çeyreğin ikinci kısmında okc tekrar oyunun kontrolünü ele aldı. bunda harden'ın saçmalamaları ve rox'un oyun disiplininden tamamen kopmasının etkisi büyük. sadece üçlükler ve harden'ın penetreleri üzerinden gitmeye çalışıyorlar çok yanlış bir biçimde. şut tercihleri de çok yanlış ve topu dolaştırma konusunda da büyük sıkıntıları var.
    okc'de ise durant açıldı, savunmayı düzelttiler.
    rox böyle devam ederse işler onlar için pek iyi değil. ömer'i daha verimli kullanmaları, ömer üzerinden oynamaları şart.

    ekleme2:
    skor 99-84, bitime 04:28.
    harden maçı sikti. bu harden olduktan sonra siksen dönmez bu maç. kritik noktalarda top kayıpları yaptı sürekli.
    memphis, clippers'ı eler diye düşünüyordum, sağolsunlar yanıltmayacaklar gibi.
    memphis buradan kim gelirse gelsin ki okc gelecek muhtemelen harcar. ancak 1 maç alır okc.

    batı finali de memphis grizzlies - san antonio spurs olur.

    ekleme3:
    okc 103-94 rockets.
App Store'dan indirin Google Play'den alın