• 1
    fenerbahçe spor kulübü tarafından yapılan 26.03.2021 tarihli açıklama ile duyurulan olay.
    akıllara şu soruları getiren bir ziyarettir ayrıca:
    şahsi davaları olan ali koç ve koç ailesi bu ziyaretiyle ne amaçlamaktadır ? bir spor kulübünün yargıtay’a ziyarette bulunup formalar hediye etmesindeki yegane amaç nedir? bu ziyareti takiben fenerbahçe’yi ve ali koç’u ilgilendiren yargılamalarda adil bir karar verildiğinden bahsedilebilecek midir? aynı zamanda avukatlık yapan fethi pekin ve alper pirşen’in vekilliğini üstlendiği yargılamalarda artık tarafsız yargıdan söz edilebilecek midir? ali koç, fenerbahçe camiasını kullanarak kendi davalarında ve fenerbahçe’yi ilgilendiren davalarda yargıyı etkilemeye mi çalışmaktadır?

    bütün bu soruların cevaplanması gerektiğini düşünüyorum. bir spor kulübünün yüksek yargı ziyaretinde ne amaçlar güdüldüğü, fenerbahçe camiası adı altında aynı zamanda ali koç’un avukatlığını yapan 2 adet avukatın neden yargıtay ziyareti yaptığı açıklanmalıdır. aksi takdirde sallantıda olan yargının bağımsızlığı ve tarafsızlığı yine ve tekrardan sorgulanmalıdır ve bu konuda sürekli gündemde tutulmalıdır.
  • 2
    normal şartlarda dişli bir yönetim olsaydı ya bu ziyareti insanların gözüne sokardı yada hemen bu ziyaretin akabinde aynı şekilde yargıtayı ziyaret ederek meydan boş değil mesajı verirdi.

    bir spor kulübü normalde yargıtaya niye forma götürür yahu. tabi gayri hukuki olarak farklı kategorilerden 9 şampiyonluğu bağlayıp bunu gene gayri hukuki olarak korumaya çalışmak dışında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın