• 652
    tete'yi 5'e gönderdik.
    zaniolo'yu 6,5'a gönderdik.
    emin bayram'ı 4'e gönderdik.

    "ama maaşlar, ama şu da dahil" vs demesin kimse. ben kap'a ne açıklandı ona bakarım. ona göre hesap sorarım.

    15-16 milyonluk bir transfer gelirinden söz ediyoruz. 9 milyona da jelert'i satın aldık. kasa +7 milyonda olması gerekirken; 8 numara transferi için hala oyuncu satılması gerektiğinden bahsediliyor. süper kupa'daki sonucun beklendiği söyleniyor.

    devre arasında toplamda 35-40 milyon euro gelir elde ettiğimiz boey ve bakambu'dan söz etmiyorum bile bak. artık o parayı ne yaptılar, allah biliyor. geçtik ondan. ama sanırım biz bu yaz transfer dönemine ciddi ciddi "sıfır" bütçe ile başladık. 16 milyonluk satış yaptık, 9'una oyuncu aldık, kalanına da oyuncuların yaz maaşlarını ödedik.

    tüm bunlar ortadayken de okan hoca'yı medyanın önüne çıkartıp "bütçemiz var, harcayacağız" dedirttiler.

    yazıklar olsun, diyecek başka bir şey bulamıyorum. kocaman kocaman, yazıklar olsun.
  • 653
    basına düşenler doğruysa vasatın bir tık üstü, riskli transferlere 25 milyona varan bonservis ödemeyi kafaya koymuşuz belli ki. ama para olmadığı için 3-4 milyon gibi komik peşinatlar öneriyoruz ve haliyle kimse kabul etmiyor. korkarım baskıdan kurtulmak için yapabilecekleri tek şey barış'ı, sanchez'i satmak kaldı. o zaman başkan cenk ergün'e yürü der, o da şovunu yapar.

    taraftar olarak kimden ne isteneceğini bilmiyoruz maalesef. bu adamların çapı ileride en azından zarar etmeden satabileceğimiz yıldız oyuncu ikna etmeye yetmiyor. biz zorladıkça hedef yükselmiyor, sadece vasatlara daha iştahlı saldırıyoruz. keşke rahat bıraksak, 3-5 milyona potansiyelli bir orta saha alıp transferi kapasalar. hiç olmazsa yarın öbürgün becerikli adamların gelme ihtimaline karşın kasada para kalsa.
  • 655
    sanılanın aksine nakit paramızın olmadığı dönem. taraftarlarımızın büyük çoğunluğu paramızın olduğunu ve beceriksizlik yüzünden transfer yapamadığımızı zannediyor. tete ve emin bayram parasına sağ bek alındı. şuanda da baba topçularımızın satışı bekleniyor. öyle 20-25 milyonu herkese teklif ediyoruz gibi bir durum yok anlayacağınız. zaten o para olsaydı inanın dünyanın en beceriksiz adamı bile olsa en az bir orta saha indirirdi şimdiye kadar.
  • 656
    herkes haklı olarak 8 numara transferine odaklandığı dönem. ancak on numara mevkini bütün sezon sadece mertens ile kotaramayabiliriz. geçen seneki gibi kerem aktürkoğlu 10 numara gibi düşünülüyorsa farklı tabi. ama bu da geçici çözüm olacaktır. oliveira’dan kurtulabilsek en azından yusuf demir’i kadroda tutmak iyi olabilir ama bu beceriksiz yönetim ile yusuf gider oliveira kalır gibi.
  • 657
    hocanın, futbol yorumcularının ve taraftarların hem fikir olduğuna göre bize iki yönlü bir orta saha lazım hatta bu transfer bu seneki başarıda en kilit noktalardan biri, bence burada alacağımız oyuncu bizim başarı sıramızı belirleyecek fakat başkanımıza göre bir eksik değil tamamlamaymış. 2024-2025 transfer sezonunun bence özeti bu cümle. he bana kalırsa bu takıma iyi bir sol bek de gerekiyor hatta 10 numara da alınmalı. ama başkanımız hayaller dünyasında uçuyor. ne olursa olsun inşallah başkanlık süren sezon sonunda biter.
  • 658
    yine ve yeniden kabak gibi nakit sorunu yaşanan dönemdir.

    örneğin galatasaray’ın 9 milyon euro nakiti olsaydı, 9 milyon euroya jelert’i almazdı. garip bir iddia gibi gelebilir ama kopenhag gibi taksitli ve uzun vadeli ödeme kabul eden kulüpler dışında galatasaray transfer yapamaz.

    12 milyon euroya x topçu kaçtı. “ulan bu adam kaçar mı be” diyorsunuz. kaçar çünkü galatasaray’ın nakit 12’si yoktur. 20’ye adam arıyoruz deniyor. o rakam bizim harcayacağımız maksimum paradır. şampiyonlar ligime kalırsak eylülde toplu para yatacak, bakın görün o vakte kadar ıkınıp duracaklar. şimdiden yol yapmaya başladı bazı muhabirler.
  • 661
    takımımız için rezil şekilde devam eden ve öyle sonlanacak gibi gözüken dönem.

    dursun aydın özbek yönetimi bu transfer döneminde fiyaskonun da ötesinde kötü bir politika izledi. evet şampiyon takım olarak kadroda çok değerli isimler var ancak bu eksikler olmadığı anlamına gelmiyor ve görünen o ki bu eksikleri kapatacak hiç bir somut çalışma yapılmamış.

    daha da kötüsü yönetimin üst düzey isimlerinin basın karşısında yaptığı komik ve küçük düşürücü açıklamalar.

    "daha kötü ne olabilir ki ?" derken hep daha da ciddi hayal kırıklığı yaratacak olaylar görüyoruz.

    dursun özbek ve ekibi, burak elmas'ın akibetini unutmuş gözüküyor. yönetim şampiyonluk kutlamalarını ve kendi propagandasını bir kenara koyup takımın esas meseleleri üzerine yoğunlaşmazsa takım sendelemeye başladığında taraftar ilk onların üzerine yüklenecektir.
  • 662
    oyuncu satışından gelen 15 milyon euroyu geçtim o kadar gelire rağmen 1 orta saha için çıkartıp bonussuz , taksitsiz 15 milyon euro veremiyoruz. o paraya gelecek vaadeden bir yığın futbolcu var biz ise son güne kadar ucuza ne denk gelirse diye bekleyeceğiz.

    aldığımız oyuncu da işe yaramayınca ocak'ta bakınacağız ocakta 'da olmayınca seneye artık.. biz bu hikayeyi çok dinledik.
  • 665
    yalanlarla dolanlarla, geçti ömür yıkılan duvarın altında kalanlarla diyerek geçirdiğimiz bir transfer dönemi daha. plan yok yalan çok. 40 yaşındayım, yıllardır bu sefer başka olacak diyorum, olmuyor. kurumsal manada bizden dünya kulübü çıkmaz arkadaş bunu net anladım. o yüzden artık bu dönemi umursamıyor takip de etmiyorum. olan olur, ölen ölür, kalan kalır. olanla keyif almaya bakarız maçlar başlayınca. hayal kurmanın manası yok. boşverin yazın tadını çıkarın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın