• 604
    transfer yapmak için satış yapmamızın gerekli olduğu dönem. işler şimdilik iyi gitmiyor.

    normalde duyumcu paylaşmayı sevmem ama bu arkadaş daha hiç ismi cismi yokken moder, jozwiak, fatih ve okay'ı söylemişti... rodop'tan 2 hafta önce marcao'ya lyon'dan teklif olduğunu söylemişti yine. henüz yanıldığını görmedim.

    --- alıntı ---
    a* planı olmadı... söylendiği gibi de 1.5 € belhanda falan satılmayacak. (o paraya satılmamalı da)
    @manulonjon
    haklı çıktı bu konuda... sözleşmesi uzatılarak maaşı düzgün bir seviyeye çekilebileceğini düşünüyorum. o zaman tekrardan satma şansın da olabilir...

    b* planı da henüz olmadı... luyindamaya teklif alamadıktan sonra. salı günü roma kulübü ile marcao için pazarlık yapıldı. 12€+ bonuslar + sonraki satıştan pay üzerinde giden pazarlıklar da sonuçsuz çıktı. ( bence düşük) marcao nun sözlesmesi uzatılıp acil yenilenmesi gerekir

    şimdi ne olacak ? tahminen genç bir forvet alınıp diagne satışı ısıtılacaktır. para harcayarak yapılacak orta saha scout transferi bence suya düştü. o bölgeye doumbia tarzı bir transfer bekliyorum ancak satın alması uygun olmalı... etebo nun satın alma opsiyonu facia !!

    ayrıca bonservisi elinde olan futbolculara da yönelim olabileceğini düşünüyorum (godin örneği gibi) sekidika ve ozornwafor kesin olarak kiralanacak hatta teklif gelirse jimmy, şener ve linnes biri de gidebilir. babel hollanda ligi erken kapandığı için fiziksel olarak çok geride.

    --- alıntı ---

    https://twitter.com/...154491071336449?s=20

    edit: link eklendi.
  • 607
    daha gelenin de gidenin de olacağı dönem...

    başkan kabaca ne dedi: bordro’yu 45 milyon euro seviyesine indirip
    ffp’nin son yılında da artıda olacağız.

    bu demektir ki yüksek ücreti olanlardan gidecekler olacak.
    muslera hariç falcao’da dahil yıllık ücreti 1 milyon euro üstü olan herkes gidebilir.

    fatih terim kabaca ne dedi: gidenler olacak. genç arkadaşlar alacağız. fırsat transferi olacak.

    bu ne demek? ellerine bütçe geçtiği anda scout transferleri olacak , arada yakalarlarsa da bir kariyerli fırsat transferi olacak.

    ama “ bunlar satmayı da almayı da beceremez. transfer falan yok” diye zırıldanmak daha zevkli.
    böyle arabesk, böyle ergen, böyle şizofrenik bir tat alıyor insan.
  • 609
    orta sahada daha 3 ay önceye kadar yerin dibine sokulan taylan, 3 yıldır taraftarın en büyük nefret öznesi olan belhanda, kilolu diye eleştirilen ömer, 3 aydır antreman bile yapmamış hazır olması muhtemelen 1 ayı bulacak etebo dışında kimse bulunmayan takım için orta saha alınması farz olan dönemdir. bu arkadaşların niteliğini geçtim nicelik olarak bile eksik olduğu ortadayken transfer yapmasak da olur, zaten ligin çok üzerinde bir kadroya sahibiz demek akıl tutulması yaşamaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın