• 385
    an itibariyle diğer tüm takımların birbiri ardına transferler yaptıkları; bizim ise maalesef trene bakar gibi seyrettiğimiz dönem olmaktadır.

    halbuki teknik direktörümüz fatih terim kısa bir süre önce şunları söylemişti;

    "12 ağustos'ta florya'da sezonu açacağız. bu sene temmuz ayında açtığımız sezonda 10 oyuncumuz ya da daha fazlası sezon başı kampımıza katılmamıştı. bu sene dileğim ki bunu başarabilecek güçteyiz, bir takım oyuncuları kadromuza katıp, bazı oyunculara da teşekkür edip, net bir takımla 12 ağustos'u görmeyi ümit ediyorum. bu bizim için çok önemli. sezon başına katılmayan oyuncular ne fizik antrenmanında bulunabiliyorlar, ne de taktik anlatabiliyoruz." dedi.

    12 ağustosa 3 gün kaldı. takım sezon açılışı yapacak. gelen tek yeni transfer terim'in neredeyse bıçak zoruyla getirttiği arda turan . yönetimin aylar önce bedavaya aldık diye bas bas bağırdığı mert hakan yandaş çoktan boğazın karşı tarafının formasını giydi.
    yine basın yoluyla aldığımızı(!) öğrendiğimiz oyuncular; emre kılınç, oğılcan çağlayan ve diğerleri de hala ortada yok.

    neden bu oyuncular hala imza atmadı. ey yöneticiler?
  • 387
    emre kılınç, kerem, oğulcan, omar * bunun dışında başka transfer yok zaten. diğer transferlerin de gerçekleşmesi için gönderilmesi gerekenler gitmesi gerekiyor. bu transfer dönemi de bekleyeceğiz başka çare yok. yönetimi paniğe sokmayın da mensah gibi adamlar 5.1 verirken gidip 7.5 yapmasınlar. daha beterini de gösteriyorlar çünkü her gün.
  • 388
    dursun özbek ve yiyici tayfasının yapmış oldugu bol sıfırlı sözleşmelerin ceremesinin çekildiği dönem.

    hala mustafa cengiz yönetiminin beceriksizliği konuşuluyor. adamlar kulübü ipten aldı her sezon uefa kriterlerini birbir karşılıyoruz ama uslanmaz taraftar ıslatıp ıslatıp acımasızca eleştiriyor yönetimi. adam ölüm döşeğinde bile galatasaray'in menfaatleri için savaşıyor ama taktir edilmesi gerekirken her yaptığına köstek olunuyor.

    futbolcuların tatili yarın bitiyor ve bu hafta sizin anlayacağınız dursun diline göre uçaklar istanbul'a inecektir. pengueni özleyen otelinde ziyaret edebilir.
  • 389
    ancak feghouli, belhanda ve babel üçlüsünün maaş yükünden kurtulup yeni bir orta saha hattı kurabiliriz. aldıkları maaşı düşününce en fazla birini yedek oturtabiliriz. evet feghouli ve belhanda ile 2 şampiyonluk yaşadık ama artık bir şeylerin değişmesi gerekiyor. eğer bu 3 oyuncu ile devam edersek geçtiğimiz sezonun ilk yarısını tekrar edeceğimizi düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın