• 1
    fenerbahçe lehine 2020-2021 sezonunda yapılan tüm hataları bu ilk entryi hafta hafta, maç maç güncelleyerek belgeleri ile, videoları ile buraya koyacağım. lig sonu geldiğinde tek bir entryde hepsini toplamış olacağız. unutmayalım, haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. bu entry bir sezon emek içerecek, her hafta güncellenecek

    bu hususta kaynak konusunda yardımcı olmak isteyen arkadaşlar varsa eğer hem bu entrynin altına hem de bana özelden link gönderirseniz hepsini kullanırım.

    ------------------------------------------1. hafta-----------------------------------

    (bkz: 11 eylül 2020 çaykur rizespor fenerbahçe maçı)

    1-skor 1-1 giderken fenebahçe lehine verilen penaltı. dikkatli izlenirse eğer, eder valencia rakibin dirseğini ittiriyor ve kendini yere atıyor.
    kaynaklar:
    https://twitter.com/...491721766719489?s=19
    https://twitter.com/...498815765020678?s=19
    https://twitter.com/...730716576636929?s=19

    2-mac sonu canlı yayında kameraların mikrofonlarına şu konuşmalar yansıyor.

    (bkz: federasyon başkanımız aradı fenerbahçe bu maçı kazanacak)
    kaynak: https://twitter.com/...503961358151682?s=19

    --------------------------- 9. hafta. --------------------------------

    sağlık sorunları nedeniyle verdiğim aradan sonra devam ediyorum.

    (bkz: 21 kasım 2020 gençlerbirliği fenerbahçe maçı)

    oyun 1-1 devam ederken, gençlerbirliği oyunda üstünlüğü de ele almışken fenerbahçe lehine çalınan dünyanın en komik penaltısı.

    https://streamable.com/bya7qs

    devam edecek...
  • 3
    11 eylül rizespor -fb maçı. fenere 86.dk’da verilen berabere giden maçta verilen skandal penaltı. işin ilginci bu rezil karar üzerine var’ın devreye bile girmemesi. bu maçta fenere verilen 2.penaltı kararı ancak aynı hakem geçen sene bir maç içerisinde fenere 3 penaltı vermişti. 2 maçta fener için 5 penaltı kararı veren bir hakem var.

    21 eylül fb- hatay maçı. hatayspor maçı 9 kişi tamamlıyor. ama federasyon ve hakemler fenere karşı değil mi? 2 maçta fenerin rakiplerine 2 penaltı + rakiplere 2 kırmızı kart. devam ediyoruz.

    27 eylül gs-fb maçı. hakem ali palabıyık, valencia’nın marcao’ya dirseğine, umut vadeden akında gökhan gönül’ün topu elle kesmesine sarı kartları dolayısıyla kırmızı kartları, tisserand’ın bariz gol pozisyonunda topu elle kesmesine kırmızı kartı es geçiyor. ne güzel değil mi? rakipler kırmızıları yerken, fenerli oyuncular sarıları yemeyince hiç kırmızı yemiyorlar.

    18 ekim göztepe-fb maçı. fenere yine penaltı veriliyor. ancak penaltı öncesinde ozan’ın göztepeli oyuncuya net faulu var. onu geçtim, taç da yanlış kullanılıyor. neresinden tutsak hatalı bir penaltı kararı daha. bu maçta gustavo sarı kartı olmasaına rağmen bileğe ayağa basıyor, hiçbir şekilde ikinci sarı verilmiyor. serdar aziz hakeme şerefsiz köpek diyor, atılmıyor. yetmiyor, serdar aziz ceza sahası içerisinde elle oynuyor, hakem ve var devam diyor :)

    25 ekim fb-ts maçı. fenerin golü öncesi çok net faul var, verilmiyor. korner olup gol oluyor.

    2 kasım antalya- fb maçı. jahovic yanlıslıkla kosarken rakibe bastıgı için kırmızı görüyor. ancak ne hikmetse bir sonraki hafta sivasspor-gs maçında aynı hareketi yapan sivaslı oyuncu sarı kart bile yemiyor. ufak nüanslar nasıl lig değiştirir görüyoruz ;) bu maçta kırmızı kart yetmiyor ki fenere 1 penaltı daha veriliyor. zaten enterasan şekilde olan olmayan bütün pozisyonlara fener lehine var’a gidilen bir maçtı. 1 kırmızı 1 penaltı fena değil .

    21 kasım gencler- fb maçı. maç berabere giderken yine skandal bir penaltı kararı veriliyor fener lehine. perottinin kendini atlaması hollywood yıldızlarını kıskandırır o derece.

    genele bakalım: 9 haftada 5 penaltı, fenerin rakiplerine verilen 3 kırmızı kart. ve ligin en sert oynayan takımı olmasına ve en cok itiraz eden takımı olmasına rağmen kart yemeyen bir fb.

    galatasaray taraftarına kızıyorum çünkü susuyorlar, umursamıyorlar. karşımızda şampiyonluk kazanmak için herşeyi mübah gören bir kitle var. şu fener lehine verilen kararlar gs lehine verilseydi inanın başka bir bildiri daha yayınlanırdı. burada iş bize düşüyor. yazın twitter’a.
App Store'dan indirin Google Play'den alın