• 1
    artık bu sezon bizim için yalan olduğu için yavaştan gözümüzü dikmemiz gereken futbolculardır. mevcut yönetimle bu çok zor olsa da biz yine de yazalım. belki birilerinin gözünü açarız.

    isimler bu linklerden görülebilir:
    http://www.mackolik.com/...EndingContracts.aspx
    http://www.transfermarkt.com.tr/...tik/endendevertraege

    çok uçuk isimler var, onları saymaya gerek yok. bizi aşacaktır maliyetleri. benim ilk gözüme çarpan gael clichy oldu. 2. bir eboue etkisi yaratabilir ve 1-2 sene götürebilir bizi diye düşündüm.

    onun dışında son zamanlarda adı bizimle sıkça anılan kacheridi var. ben o arkadaşı tanımıyorum ama sözlük kendisine sıcak bakıyor sanırım. bir de ghezzal diye bir eleman var listede. onun da adını duymaya başladım birkaç gündür. hiç tanımıyorum kendisini. bir tek fifa 15'te çok iyiydi kendisi, onu biliyorum. *

    bu isimler haricinde eski platonik aşklarımız freddy guarin ve lucas leiva gibi isimler var. orta sahamıza takviye zaten şart oğlu şart. bu isimlerle ne kadar olur? bilemiyorum.

    domagoj vida gözüme çarpan bir diğer isim. defans için bu listede beni en çok tatmin eden isim oldu açıkçası. tudor'un vatandaşı olması sayesinde bağlayabilsek kendisini çok güzel olur aslında. ha bir de pepe var ama o iş yaş. gelmez.

    forvet olarak yıllardır yolunu gözlediğim fernando torres var tabii bir de. bu tamamen şahsi bir şey tabi ki. gelse sevinirim ama o da çok zor tabi.

    dursun özbek yönetimi ile girecek olursak bu transfer sezonuna, bu listedeki oumar niasse, serdar taşçı, tunay torun, mehmet ekici gibi isimleri çok sık duyarız. yukarıda saydığım isimler de birer hayal ürünü olarak kalır.
  • 2
    evgen khacheridi ve domagoj vida bu listede defans için çok istediğim iki isim. forvet için ise geçen sezonlarda uğraşıp kadromuza katamadığımız klaas-jan huntelaar iyi bir seçim olabilir. plasesi ise oumar niasse *

    edit: domagoj vida'nın sözleşmesi 2018'de bitiyormuş gözümden kaçtı. ama ben yine de beklerim kendisini *

    bilgilendirme için teşekkürler aslanaga
  • 3
    haşmetli başkanımızın sosyal medyayı takip ediyor duyumunu aldıktan sonra böyle bir başlık açmanın faydalı olacağını düşündüm. zira gördüğümüz üzere kulübe menajer önerisi dışında transfer yapılmıyor. sadece birkaç saatlik basit bir araştırma ile kendi filtremden geçirerek bazı isimleri buraya yazıyorum. önerilerim; kağıt üzerindeki istatistiklerine, internetteki videolarına ve özellikle bonsvervissiz olmalarına dayanmaktadır. bu isimlerden yola çıkarak, 90 dakikalık maç performansı takiplerini ve ileri incelemelerini profesyonellere bırakıyorum.

    charlie taylor
    leeds united'da forma giyen 23 yaşında, 1.75 boyundaki ingiliz sol bek. 32 maçta 4 asisti var. defansif olarak sağlam bir görüntüsü var. en önemlisi orta açmayı biliyor, takımda uzak mesafedeki duran topları ona kullandırıyorlar. leeds ile sözleşme yenilemeyeciğini açıklamış, muhtemelen championship'de orta sıralara oynayan bir kulüp oldukları için. uefa mücadelesi verecek galatasaray'a uygun bir yıllık ücretle gelebileceğini düşünüyorum.

    valentin eysseric
    ogc nice forması giyen 25 yaşında, 1,81 boyundaki fransız ofansif orta saha oyuncusu. 33 maçta 4 gol, 8 asisti var. ocak ayında 1 ay süren sakatlık dönemi olmuş, sonrasındaki sakatlık geçmişi temiz. teknik bir oyuncu ve futbol zekası ile öne çıkıyor. önümüzdeki sene sneijder'in geliştirebileceği ve dönüşümlü forma giyebileceği bir oyuncu olduğu görüşündeyim.

    rachid ghezzal
    olympique lyon'da forma giyen 25 yaşında, 1,82m boyundaki cezayirli sağ kanat oyuncusu. 38 maçta 1898 dakika sahada kalmış ve bu sürede 3 gol 7 asist katısı var. 2015-2016 sezonunda aynı süre sahada kalırken 10 gol 9 asistlik katkısı varmış. sezon boyunca sadece 20 gün süren sakatlık yaşamış. çalım atabilen, teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu fakat vasat seviyedeki futbol zekası ve buna bağlı bazı pozisyonlardaki bencilliği en büyük eksileri gibi duruyor. gelirse yasin öztekin'in yerine oynayacağı için her halükarda takımımıza seviye atlatır.

    evgen khacheridi
    önceki transfer sezonunda gündemimizde olan, dinamo kiev forması giyen , 29 yaşında ve 1,98 boyundaki ukraynalı stoper. 20 maçta forma giymiş, 1 golü var. bu sezon, 37 gün süren sakatlık yaşamış. hava toplarında çok etkili*, çok güçlü,hırslı, tuttuğunu koparan bir oyuncu. eksik yönleri olarak topu oyuna sokmasını ve boyunun dezavantajı olarak yavaşlığını* sayabiliriz. eksik yönlerini sayarken aklımda hemen jason denayer belirdi. denayer'i de satın alma opsiyonlu olarak alma imkanımız olursa, en az 3-4 sezon arkamıza yaslanıp maç izleyebiliriz.

    cazip görünen fakat uzak durmamız gereken oyuncular: karaktersizliğiyle ün salmış sead kolasinac , müzmin sakat holger badstuber ve 32 yaş üstü veteranlar.

    edit: kolasinac, arsenal'e imza atmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın