• 1
    artık bu sezon bizim için yalan olduğu için yavaştan gözümüzü dikmemiz gereken futbolculardır. mevcut yönetimle bu çok zor olsa da biz yine de yazalım. belki birilerinin gözünü açarız.

    isimler bu linklerden görülebilir:
    http://www.mackolik.com/...EndingContracts.aspx
    http://www.transfermarkt.com.tr/...tik/endendevertraege

    çok uçuk isimler var, onları saymaya gerek yok. bizi aşacaktır maliyetleri. benim ilk gözüme çarpan gael clichy oldu. 2. bir eboue etkisi yaratabilir ve 1-2 sene götürebilir bizi diye düşündüm.

    onun dışında son zamanlarda adı bizimle sıkça anılan kacheridi var. ben o arkadaşı tanımıyorum ama sözlük kendisine sıcak bakıyor sanırım. bir de ghezzal diye bir eleman var listede. onun da adını duymaya başladım birkaç gündür. hiç tanımıyorum kendisini. bir tek fifa 15'te çok iyiydi kendisi, onu biliyorum. *

    bu isimler haricinde eski platonik aşklarımız freddy guarin ve lucas leiva gibi isimler var. orta sahamıza takviye zaten şart oğlu şart. bu isimlerle ne kadar olur? bilemiyorum.

    domagoj vida gözüme çarpan bir diğer isim. defans için bu listede beni en çok tatmin eden isim oldu açıkçası. tudor'un vatandaşı olması sayesinde bağlayabilsek kendisini çok güzel olur aslında. ha bir de pepe var ama o iş yaş. gelmez.

    forvet olarak yıllardır yolunu gözlediğim fernando torres var tabii bir de. bu tamamen şahsi bir şey tabi ki. gelse sevinirim ama o da çok zor tabi.

    dursun özbek yönetimi ile girecek olursak bu transfer sezonuna, bu listedeki oumar niasse, serdar taşçı, tunay torun, mehmet ekici gibi isimleri çok sık duyarız. yukarıda saydığım isimler de birer hayal ürünü olarak kalır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın