• 1
    takımımızla üst üste aldığı başarılı 1-0 ve 2-1'lik skorlarla ac milan'ın radarına giren prandelli'yle yollarımızı ayırıyormuşuz. bursaspor yönetimiyle anlaşmazlığa düşen şenol güneş, yanına ozan tufan'ı da alıp geliyormuş. iki sezon önce burak'ı alamayan lazio tekrar kapımızı çalıyormuş, "ama bu sefer sadece 10 milyon veririz" diyorlarmış. biz de kabul ediyormuşuz. manu'da çok formsuz olan van persie "ben galatasaray'da oynamak istiyom, hem sneijder da orada" diyormuş, van persie'den memnun olmayan manu da bedelsiz bir şekilde bize yolluyormuş. çocukluğundan beri galatasaraylı olduğunu açıklayan hakan çalhanoğlu, "frikiklerime tuttuğum takımda devam etmek istiyorum" deyip, ilk istanbul uçağıyla florya'ya iniyormuş. olağanüstü genel kurulda devrilen tüpçünün yerine federasyon başkanı seçilen haluk ulusoy, yabancı sınırlamasını kaldırıyormuş. selçuk inan tekrar frikiklerini atmaya ve takımı yönetmeye başlıyormuş, ımms ımms... eboue, "ben kafamdaki sorunları attım, tekrar sağ kanadı bana emanet edin" diyormuş... hmmppfff hmmpfff... yasin öztekin'i arap kulüplerinden birisi çok beğeniyormuş, 7 milyona okutuyormuşuz... mmmsss mmmsss....

    http://i.imgur.com/Y3xbQ.jpg
  • 3
    maaşallah çok güzel yatmışız antalya'da. ilk kez bir devre arasında oyunu gerileyen -hem de bu denli- bir takım gördüm. çoğu oyuncu yağlanmış. pas organizasyonlarına hiç çalışmamış, 5 tane orta saha birbirine 30 metre uzaklıkla konuşlanıyor. defans hattı evlere şenlik.

    bu vakitten sonra düzelir mi bunlar? mucize olur. düzelmezse de kimse şampiyonluk hülyalarına dalmasın. şu an fener de beşiktaş da bursa da bizden fersah fersah öndeler.

    (bkz: 9 şubat 2015 eskişehirspor galatasaray maçı)
  • 4
    bas bas söyledik, necati ayarında, hasan kabze ayarında bir yerli forvet alınması gereken aradır diye. isimler illa bu söylediğim isimler olmak zorunda değil, yerli ortalama bir forvet olması yeterdi. pandev'i hiç oynatamıyorsun, elinde sadece umut ve burak var. bunlardan biri sakatlandı mı öbürüne muhtaçsın. e o zaman alacaktın bir tane yerli forvet. şimdi 9 şubat 2015 eskişehirspor galatasaray maçında hiç olmazsa skoru değiştirebilecek bir alternatifin olacaktı.

    tamam maddi durumlar iyi olmayabilir fakat şu bahsettiğim topçuların ayarında birini getirmek çok mu zor? alacağını çok ufak bir risk. ancak büyük sonuçlar doğurup bizi 4. yıldıza ulaştırabilecek bir riskti. tıpkı 2011-2012 sezonu devre arasında necati'nin transferindeki gibi...

    hayır işin daha kötüsü, devre arasında dünyanın en dandik turnuvasına sokuyorsunuz takımı. takımın as forveti oradaki patates tarlasında sakatlanıyor. elinde sadece umut kalıyor. tüm bu olaylar devre arasında olmasına rağmen müdahale dahi etmiyorsun. hatta daha da komiği, hüseyin altuğ taş gibi gelecek vaadeden bir forvet oyuncusunu yok pahasına belediye takımına veriyorsun. ulan ihtiyar heyeti, nerenizden tutsak elimizde kalıyor be!
App Store'dan indirin Google Play'den alın