• 26
    semih-burak-riera dışındakiler çeşitli sebeplerden dolayı normal performanslarına ulaşamadılar. buna rağmen ligde 3puan farkla öndeyiz, bu bile ligin ne kadar üstünde bir kaliteye sahip olduğumuzun göstergesidir.

    ayrıca ikinci yarı hiç transfer olmasa bile melo ve hamit'in gerçek formlarına ulaşacağına, bununla beraber selçuk'un geçen seneki ofansif etkisine tekrar sahip olacağına inanıyorum. elmander de ikinci yarı forma şansı bulduğu takdirde bize geçen seneki* elmander'i izlettirecektir.
  • 27
    semih kaya 10 -> kusursuz bir performans gösterdi, diyecek bir laf yok, yürüyedursun.
    albert riera 9 -> yabancı bir mevkide, oranın yerlisiymiş gibi oynadı. ilk yarının en sürpriz ismiydi.
    selçuk inan 8 -> gol yollarında geçen yılki kadar etkili olamasa da savunmaya yardımcı oldu, pas trafiğini yine başarıyla kontrol etti. volkan'a frikiği de cabası.
    burak yılmaz 8 -> şampiyonlar ligi'nde müthiş oynadı. ligde de iyiydi, ancak arası yoktu. çok iyi değilse, o gün sahada hiç gözükmüyordu.
    umut bulut 7 -> sezona müthiş başladı, sonra kısa bir dönem suskunluk yaşasa da o da ilk yarının sürpriz isimlerinden oldu.
    fernando muslera 7
    yekta kurtuluş 7 -> oynadığı maçlarda oyuna etki edebildi, mevkidaşı felipe melo'dan çok daha iyi bir performans ortaya koydu. savunmaya katkısının yanı sıra, zaman zaman ceza sahasına çok etkili koşular da yaptı.
    dany 6 -> hızı ve fizik gücüyle dikkat çekti, kritik toplar çaldı. ancak riskli çıkışları ile pek çok zaman kalemizde gol tehlikesi oluşmasına sebep oldu.
    hamit altıntop 6 -> büyük maçlarda oynadı, diğerlerinde ise iyi değildi.
    emmanuel eboue 5
    johan elmander 5 -> elinden geleni hep yaptı, ancak maalesef fizik gücü yeterli değildi. gözler geçen seneki ulu johan'ı aradı.
    nordin amrabat 4 -> orta yapabildiği zamanlarda ortalarının yüzde doksanı rakibe, yüzde sekizi auta ya da taca, yüzde ikisiyse bizim oyuncularımıza gitti. o yüzde iki'yi de burak yılmaz gole çevirdi zaten.
    emre çolak 4
    aydın yılmaz 4
    felipe melo 4 -> yaz boyunca yattı, kulübü oyaladı. ilk maçlarda sahada yokluğu olsa, kendisinden daha 'var' olurdu. sonraki maçlarda toparlamaya başlasa da, sezon öncesi neden yattığı merak konusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın