• 78
    başkalarının da umut ettiğini umut etmek gibi. olmayacağını bile bile neden olmasın ki demek gibi. olmayacak olsa da beklemek gibi. çok farklı duyguları yaşatan galatasaray'ımızın keşke hep başladığı gibi bitirseydi şu ligi dediğimiz gibi. ama olmadı. olmayacak belli ki. olmasın. her sene aynı umut, aynı heyecan, aynı hırs, aynı renkler var. bu sene olmadı ama seneye var.
  • 79
    bu mücadeleyle çok ama çok zordur. takımdaki bir çok futbolcuda ne bir heves var, ne bir istek, mücadele. herkes koyvermiş gitmiş sanki, bitse de gitsek havasında. gerçi bunda taraftarın da umutsuzluğunun, inançsızlığının da ufaktan bir etkisi var kuşkusuz ama ne olursa olsun o formanın hakkının verilmesi gerek. kaldı şurada 4 hafta çocuklar, artık toparlananın, hiç bir şey bitmiş değil, siz yeter ki isteyin!
  • 80
    açık konuşmak gerekirse çok zordur ama imkansız değildir. fenerbahçe'nin önünde oynayacağı 4 maçın hepsi zor geçecek ve eğer ki şike falan dönmezse fenerbahçe en az 2'sinde puan kaybedecek. bu maçlar da kasımpaşa ve ankaragücü olacak muhtemelen. kimse inanmıyor ama ben ligi fenerbahçe'nin üzerinde bitireceğimizi düşünüyorum. burada sorunumuz bursaspor. oynamadan alacakları bir 3 puan var, sahasında kayserispor maçını da alacağını düşünürsek bursaspor'u yensek bile iddiasız beşiktaş'ın bursa'yı yenmesini bekleyeceğiz. bu şartlar altında başlıktaki ifade zor görünüyor.
  • 82
    1986-87 sezonunu ve 2005-06 sezonunu unutmamak gerekir. 1987'de beşiktaş galatasaray'ın 2 puan önündedir ve afedersiniz hayvani bir averajla liderdir. bu demek oluyor ki son 2 maçta beşiktaş'ın kaybetmesi, ayrıca birde mağlup olması gerekir. malatya ve denizli maçlarıyla galatasaray şampiyon olur.

    2006'da şampiyonluk turu atılır fenerbahçe tarafından. sahaya hindi getirilir, turlar atılır. ne olur sonra? mustafa keçeli atar imkansız olan gerçekleşir.

    o günde inancım vardı. imkansızdan öteydi. kaç kişi gördü ki son haftada dönen şampiyonluk? yine inanıyorum. o gun olmasaydık şampiyon "helal olsun" diyecektim. bugunde eğer kalan 4 maçı alıp görevlerini yerine getirirlerse "helal olsun" diyeceğim.

    burda fener'i yensek falan demiycem sonucta haketmedik kazanmayı ama genel bakıncada futbolcular çok ruhsuz oynadılar son dönemde evet ama bazı puan kayıplarına bakınca;

    eskişehir 1-1 yanılmıyorsam saçma sapan bir pozisyonda hakan balta'nın kıçına çarpıp mehmet yılmaz'ın önune düşen bir gol. hemde eskişehir'ın maçta gol atması imkansız gözükürken. -2

    manisa 1-1 86. dk. da simpson'dan yenilen gol. -2

    ibb 1-1 maçın hakeminin ibb yi kalemize yıkmasıyla 90+4 te yenilen gol. iyi oynanıp kaybedilen puanlar. -2

    bjk: 1-1 pozisyonu olmayan bjk'den 87.dk. da yenilen gol. -2

    eskişehir(d) 1-2 golden önce verilmeyen en direkt serbest vuruş peşinden yenilen golde mehmet topal'ın ölümcül hatası ve yıne elle duzeltip atılan gol. iyi oynanmasada alınabilecek 1 puan. -1

    trabzon(d) 0-1 emre gungor hata yapar ve gol olur. başkada pozistonu yok trabzon'un. -1

    fenerbahçe 0-1 pozisyonları olan kötü oynasakta bziiz ama geç. yediğin golü amatör takım kalecisi yemez. haybeden giden 1 puan. -1

    sivasspor(d) 1-1 90 artı bilmemkaç. kaleciden seken top. hadi sekti m.yıldız gibi ağır topçu 5 metre geriden gelip gol atarken onu izleyen savunmacılar. -2

    boşu boşuna giden 13 puan. yukardaki maçların çogunda oynanan oyunla daha kötü takım halimizle bu puanları aldık. bugun ne rijkaard ne de ruhsuz oynayan futbolcular konuşulurdu. gs 73 bur 65 fb 62 olurdu bugun.

    yinede umuyorum ki şampiyon olacağız. bursaspor'u yenip puan kaybını beklememize bakar. imkansız gözüken fenerin puan kaybı ama benzerlerini yaşadık. galatasaray'ın oldugu yerde umut vardır ya umut ediyorum yine.

    son söz: gs taraftarı ilkkez fenerbahçe şampiyonluğu görmeyecek. kaç yıldır avrupa ligi avrupa ligi daral geldi. kewell, baros, elano, keita, gıovani, arda, neill gibi adamlarda şampiyonlar ligini hakediyor artık ama. bursa'ya yenilelim falan saçmasapan şeyler. sen 4 maçını al şampiyonluk umudunu taşı, olmadı şamoiyonlar ligine git. şu şampiyonlar ligi bayrağını ortasahada görelim..
App Store'dan indirin Google Play'den alın