• 1
    ilk etabı ingiltere'de koşulan* superleague formula'nın ikinci yarışı. bugün itibariyle sıralama turları, yarın da çift ayaklı yarış yapılacaktır. ingiltere'deki yarışta istediğini alamayan takımımızdan bu yarışta birinclik en azından derece bekliyoruz.

    (alinti: ikinci etap bugün başlıyor!

    ve superleague formula'da sıra geldi ikinci etaba! dünyanın seçkin kulüplerini yarış pistinde buluşturan superleague formula'nın ikinci etabı, bugün -20 eylül 2008 cumartesi- almanya'nın nürburgring pistinde başlıyor.

    yarış programında önce, saat 10:00'daki serbest turlar var. 11:10'da takımlar, grup kuraları çekecek ve eleme gruplarına ayrılacak. 14:30'da ise yarış arabaları, sıralama turları için piste çıkacak. superleague formula'da sıralama turları, çeyrek finalden başlayarak eleme usülü yapılıyor. final turu, 15:45'te koşulacak.

    superleague formula'nın ikinci ayağı ise yarın -21 eylül 2008 pazar- gerçekleşecek. takımlar, günün ilk yarışını saat 12:00'de yapacak. başlangıç sıralarının tamamen ters çevrildiği günün ikinci yarışı ise saat 15:00'te koşulacak.

    pazar günkü her iki yarış da show tv'de naklen yayınlanacak.

    » nürburg kentindeki bu tarihi yarışlara yerinde tanıklık isteyen taraftarlarımız, nürburgring pistine hiçbir ücret ödemeden girebilecekler!

    superleague formula'nın ingiltere - donington park'ta koşulan ilk etabı sonucu galatasaray, 24 puanla 15. sırada yer alıyor. pilotumuz pier guidi, ilk yarışta mekanik arıza, ikinci yarışta da spin atıp pist dışına çıkması nedeniyle etabı tamamlayamamıştı.

    iki yarışta toplam 79 puan alan beijing guoan fc liderliğe yerleşirken, ingiltere'den tottenham hotspur fc 72 puanla ikinci, liverpool fc de yine aynı puanla 3. durumdalar.
    http://www.galatasaray.org/...mula/haber/1951.php)
App Store'dan indirin Google Play'den alın